Gigi Becali, după ruşinea suferită de FCSB: „Suntem prea proşti, ies din fotbal!”

Gigi Becali a reacţionat dur, joi, după ce FCSB a pierdut meciul Saburtalo din prima manşă a turului doi preliminar din Conference League.

21 iul. 2022, 23:25
Gigi Becali, după ruşinea suferită de FCSB: „Suntem prea proşti, ies din fotbal!”
Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. "Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!"

Gigi Becali, după ruşinea suferită de FCSB. Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa nu mai are valoare şi a ameninţat, încă o dată, că iese din fotbal.

„Noi nu avem valoare. Nici nu ştiu cum au jucat. Dacă Coman, pe care am dat trei milioane pe el, nu mai poate dribla… mă minunez! Jucătorii stau pe teren şi se uită la adversar. Nu mai sunt dispus să dau cinci bani la fotbal. Pe Octavian Popescu nu îl mai recunosc. Sunt sigur că ne vom califica”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Sepsi a învins, susţinută de Viktor Orban din tribună. Nedifuzat la tv, meciul din Conference League a fost transmis pe Youtube, cu comentariu în limba maghiară

„Nu scorul e problema. Îi vom scoate pe ăștia. Am rămas în urmă și cu valoarea jucătorilor și cu sistemul de pregătire și antrenament. Așa cred.  Ei nu sunt jucători de valoare. Suntem noi prea proști! Iar eu deja am luat hotărârea. Ies din fotbal! Durează 2-3 ani până lichidez. O să vedeți. Nu am de unde să mai scot bani. O să-mi scot banii pe care i-am băgat și la revedere! Eu zic că nu avem valoare. Asta e concluzia mea.  Dau bani pentru ca niște jucători să joace fotbal? Gata, s-a terminat prostia asta! Mă retrag cu o strategie, în 2-3 ani. Vreau să scot banii. Nu pot să plec peste noapte. Nu închid. Las echipa să fie pe locul 6-7. Nu mai dau bani. Dacă poate, să crească cu jucătorii de la Academie. Dacă găsesc pe cineva ca s-o vând, o vând. Dar nu am pe cine. Cine să dea bani?”, a mai spus Gigi Becali.