Gigi Becali: „La noi nu e problemă, poate să înceapă campionatul şi în mai. La noi mai subţire cu coronavirusul, că avem liturghia”

Finanțatorul FCSB susține că la UEFA va avea loc o ședință în care se va hotărî când s-ar putea relua campionatele. Potrivit spuselor lui Gigi Becali, țările care vor decide acest lucru vor fi Italia și Spania, cele mai afectate de noul coronavirus.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 05:52
Gigi Becali: „La noi nu e problemă, poate să înceapă campionatul şi în mai. La noi mai subţire cu coronavirusul, că avem liturghia”

PANDEMIE CORONAVIRUS. „Cum hotărăsc cei din Italia și Spania, cei mai grav afectați, așa va fi. A vorbit Argăseală la UEFA. Se va ține cont de părerile tuturor, dar cei din Italia și Spania vor hotărî, pentru că ei sunt cei mai afectați”, susține Becali, conform Digisport.ro.

Inițial, se estima că fotbalul va fi reluat la jumătatea lunii mai, dar situația s-a agravat, numărul de cazuri a crescut și este tot mai greu de crezut că vom avea fotbal la jumătatea lunii mai.

„La noi nu e problemă, la noi, poate o să înceapă campionatul și acum, în mai. La noi e mai subțire cu coronavirusul, pentru că avem Liturghia. La noi mai durează două-trei săptămâni și gata”, a declarat Becali.

Citeşte şi: Tragedie în familia lui Petre Grigoraş. Fratele antrenorului a murit de Covid-19 la 59 DE ANI. „În cinci minute l-au îngropat!”