Gigi Becali, LUAT PE SUS de gardieni la PUŞCĂRIE

Dialogul pe care Gigi Becali l-a avut în direct laRomânia TV i-a dăunat finanţatorului Stelei. După câteva minute în care şi-a spus nemulţumirile legate de faptul că nu şi-a primit ziua liberă promisă, telefonul s-a oprit brusc. Potrivit FANATIK.RO, conducerea penitenciarului a fost deranjată de declaraţiile lui Gigi Becali şi a trimis gardienii să îi închidă telefonul. 

RomaniaTV.net
11 mai 2014, 12:35
Gigi Becali, LUAT PE SUS de gardieni la PUŞCĂRIE

Gigi Becali a dat, sâmbătă seară, la România TV, primul interviu de când se află la închisoarea Poarta Albă. Gigi Becali a făcut un apel către statul român ca să îi ajute familia îndurerată şi a promis că atunci când va fi eliberat, va înfiinţa un „palat al dreptăţii”, care va apăra drepturile deţinuţilor.

Gigi Becali a intrat în direct, la România TV, sâmbătă seară, prin intermediul avocatei sale, Maria Vasii. A fost prima dată de când se află după gratii, când latifundiarul a vorbit la o televiziune.

Nu sunt un om fricos, dar îmi ajunge. Nu vreau să vorbesc la televizor. Nu vreau să am belele iar. Vreau să stau liniştit şi să îmi văd familia. Nu mă interesează decât familia mea şi vreau să-mi salvez familia. Rog statul român să-mi salveze familia distrusă, care plânge încontinuu„, a declarat Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, DECIZIE SURPRIZĂ: Vrea să dea statul român în judecată

VEZI ÎNTREAGA DECLARATIE A LUI GIGI BECALI LA România TV

“De la ultima intervenţie telefonică, Gigi a primit interdicţia de a mai acorda interviuri şi de a încerca să denigreze Penitenciarul. El a încercat să dribleze această interdicţie sunînd pe telefonul avocatei sale, însă conducerea Penitenciarului Poarta Albă a luat imediat măsuri şi i-au închis telefonul, iar gardienii l-au trimis pe Gigi în celula sa”, au dezvăluit apropiaţi ai latifundiarului pentru FANATIK.RO.