Gigi Becali s-a răzgândit: „Am oprit tot. Sănătatea este mai presus de orice”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a decis ca echipa sa să suspende activitatea fotbalistică în această perioadă, pentru a limita riscul de infecţie cu noul coronavirus.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 07:43
Gigi Becali s-a răzgândit: „Am oprit tot. Sănătatea este mai presus de orice”

Federaţia Română de Fotbal a decis să suspende toate meciurile până pe 31 martie, dar unele echipe, printre care şi FCSB, au continuat să se antreneze.

„Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea este mai presus de orice. Băieții vor avea liber. Nu este de joacă. Vom sta și noi să vedem ce decizii vor lua cei din Guvern și președintele României.

 

Am înțeles că acum se lucrează la decretul pentru starea de urgență. În momentele astea, jucătorii mei trebuie să se ferească de acest virus și trebuie să aibă grijă de familiile lor”, a spus luni Becali, potrivit Prosport.

Becali şi-a schimbat părerea, după ce în urmă cu 3 zile, finanțatorul FCSB era de părere că nu ar trebui oprit campionatul din România și susținea că virusul nu va afecta foarte mult țara România, dând exemplul Angliei.

„Văd că în Anglia s-a jucat cu nu știu câți spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi 3 români, vă dău eu în premieră. Avem 8 vindecați deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei.

Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb”, spunea atunci Gigi Becali.

Citeşte şi: Champions League şi Europa League, SUSPENDATE. Anunţ oficial făcut de UEFA