Gina Pistol, momente de frustrare maximă. „Nu m-a ajutat nimeni, se uitau la mine cum mă chinui”

Gina Pistol (41 de ani) le-a dezvăluit fanilor virtuali prin ce momente dificile a trecut în ultima perioadă. Iubita lui Smiley este dezamăgită de modul în care lumea s-a schimbat în ultima perioadă.

21 sept. 2022, 08:12
Gina Pistol, momente de frustrare maximă. „Nu m-a ajutat nimeni, se uitau la mine cum mă chinui”
Gina Pistol, momente de frustrare maximă

Gina Pistol, momente de frustrare maximă. Vedeta se simte dezamăgită şi susţine că lumea s-a schimbat foarte mult, dar nu în bine, şi a postat un video trist pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Cum a reuşit Gina Pistol să slăbească după naştere. A ajuns la 59 de kilograme de la 80: „Nu e chiar atât de uşor”

„M-am culcat pe la 04:30, că am avut un zbor de noapte și m-a cam dat peste cap, dar voiam și eu așa să vorbesc singură, ce să fac, dacă Andrei este plecat în Bali, fiică-mea mă înțelege, dar nu-mi răspunde încă… Mă, nu știu ce se întâmplă, sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna așa, supărată. Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place! Am aterizat la ora 02:00, eram cu un rucsac în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care încercam să îl urc în microbuzul de te duce de la avion la clădire. Și nu m-a ajutat nimeni, stăteau și se uitau la mine cum mă chinui”, a spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Cât câştigă Gina Pistol pentru o reclamă pe Instagram. Vedeta stă acasă cu Josephine şi îi intră bani în cont

Vedeta a mai adăugat că 2022 a fost un an „ciudățel” pentru ea: „Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”.

Citeşte şi: Gina Pistol a rămas cu probleme mari după ce s-a infectat cu Covid-19. „Atunci când e ud are un miros ciudat!”

„Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum, din discursul meu, în capul meu are o logică, mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi, dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică așa, de aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută, doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede, e o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine”, a încheiat Gina Pistol.