Giovanni Becali, executat silit de fosta amantă. Impresarul a pierdut în instanţă o sumă FABULOASĂ

Fostul impresar Ioan Becali, alias Giovanni, a primit o lovitură neașteptată în dosarul în care a cerut suspendarea executării silite, demarată la cererea avocatei care a demonstrat că a avut o relație cu milionarul, scrie Spynews.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:44
Giovanni Becali, executat silit de fosta amantă. Impresarul a pierdut în instanţă o sumă FABULOASĂ

Fosta amantă, o avocată stabilită în Austria, a deschis, de-a lungul anilor, mai multe procese, pretinzând că a avut o relație de trei ani cu fostul impresar, în urma căreia a rezultat un băiat. Ioan Becali nu a recunoscut copilul niciodată, iar o instanță vieneză i-a cerut să facă testul de paternitate, dar bărbatul a refuzat. Ulterior, avocata a deschis mai multe procese şi în România, în care a solicitat achitarea pensiei alimentare, iar instanţele i-au dat câştig de cauză.

Scandalul dintre cei doi durează de câțiva ani, iar fosta amantă a cerut scoaterea la licitație a unor apartamente deținute de soții Becali în zona Floreasca din Capitală. Ulterior, Giovanni Becali a reușit să blocheze, în instanță, executarea silită, însă femeia a contestat decizia, iar zilele trecute magistrații i-au dat acesteia câștig de cauză.

Într-un alt proces, judecătorii au decis împărţirea unor imobile deţinute de soţii Becali, pentru ca acestea să fie executate silit de fosta amantă a milionarului, hotărâre cu care nevasta lui Becali nu a fost de acord şi a atacat-o.

„Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, investiţie de zeci de mii de euro, în plină pandemie de coronavirus: „Mi-am dorit foarte mult”