Giovanni Becali explică de ce a dispărut Gigi Becali din viaţa publică. Cine se ocupă de FCSB

Fostul impresar Ioan Becali, vărul patronului FCSB, a oferit o explicaţie pentru faptul că Gigi Becali nu a mai avut numeroasele apariţii în presă cu care obişnuise publicul. Giovanni spune că vărul său a preferat să se axeze pe afaceri şi credinţă, astfel că de FCSB se ocupă acum mai mult Mihai Stoica, dar sub stricta supraveghere a patronului.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 10:47
Giovanni Becali explică de ce a dispărut Gigi Becali din viaţa publică. Cine se ocupă de FCSB

Giovanni Becali susţine că motivul pentru care Gigi Becali a făcut un pas în spate nu are legătură cu starea sa de sănătate, aşa cum s-a zvonit la un moment dat, ci acesta ar fi preferat să se ocupe de afaceri şi să se dedice credinţei, în loc să continue să se implice în numeroase scandalui, în principal din pricina echipei de fotbal.

Giovanni Becali dezvăluie cine se ocupă de FCSB

„A ieşit din scenă, pentru că era şi hulit de presă, el are problema… Iubirea lui. Fără biserică, religie, rugăciuni nu poate trăi. S-a aplecat spre religie, familia, nu doar el. Mama lui a trecut de 90 şi ceva de ani. Are Steaua (n.r. – FCSB), e în contact cu ce se petrece acolo, de la Berceni până la toate. La Gigi e clar, cine vine ştie ce are de făcut. E şef, nu? Îi plăteşte şi are pretenţii”, a declarat Ioan Becali, în cadrul emisiunii „Sport Report” de la Telekomsport.

Din momentul în care Gigi Becali a făcut un pas în spate noua „voce” a clubului FCSB esteMihai Stoica, care a fost instalat ca manager general şi îşi continuă munca alături de patron.

Gigi Becali, de neatins în faţa noului coronavirus

Giovanni Becali a declarat că, deşi majoritatea familiei a fost infectată cu Covid 19, pe Gigi Becali l-a ocolit virusul, în ciuda faptului că a fost deseori în preajma rudelor şi prietenilor şi nici nu s-a protejat.

„Ne-am infectat la bar, unde ne strângem cu neamurile, cu verii. Am luat toţi. Şi Victor, şi câţiva nepoţi, veri, numai Gigi nu a avut. Şi a umblat fără mască, fără nimic. Eu încă port masca, respect măsurile.”, a mai spus Giovanni.

Citeşte şi: Ioan Becali, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am luat toţi. Gigi a umblat fără mască”