Grindeanu s-a testat pentru coronavirus. „O să intru şi eu în aceeaşi procedură”

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a explicat, miercuri, că s-a testat pentru COVID-19, chiar dacă nu a intrat în contact cu liderii organizaţiei PSD Sălaj, care au fost infectaţi cu noul coronavirus. De asemenea, fostul premier a mărturisit că va intrat, la rândul său, în izolare.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 13:21
Grindeanu s-a testat pentru coronavirus. „O să intru şi eu în aceeaşi procedură”

„Am vorbit de mai multe ori astăzi cu preşedintele partidului (Marcel Ciolacu – n.r.). E în regulă, doar că respectă procedura şi stă în izolare. M-am testat şi eu în urmă cu puţin timp, o să intru şi eu în aceeaşi procedură, deşi nu am avut contact direct cu cel cu care a avut Marcel Ciolacu”, a declarat Sorin Grindeanu în cadrul unei conferinţe de presă la sediul central al PSD, conform Agerpres.

Trei lideri PSD confirmaţi cu COVID. Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu sunt în izolare şi s-au testat după ce s-au întâlnit cu ei

Potrivit sursei citate, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au hotărât miercuri să se testeze pentru noul coronavirus şi să intre în izolare până la aflarea rezultatului.

Cel mai ieftin test pentru COVID primeşte aprobare în SUA. Costă cât o pizza şi în 15 minute afli dacă ai coronavirus

Ciolacu şi Stănescu au luat această decizie, după ce trei lideri ai Organizaţiei Sălaj a PSD au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceştia s-au întâlnit vinerea trecută, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

BILANŢ coronavirus 30 septembrie România. RECORD absolut de infectări cu COVID – 2.158 de cazuri în 24 de ore. 550 de pacienţi, la ATI