Gustări pe care să le mănânci după o partidă de amor ca să slăbeşti

Sexul, mai ales când esti activ în timpul partidei, slăbeşte. Dar poţi să-ţi sporeşti şansele de a slăbi dacă iei anumite gustări după partida de sex.

RomaniaTV.net
13 ian. 2014, 07:59
Gustări pe care să le mănânci după o partidă de amor ca să slăbeşti

Sexul este o metoda buna de slabit. O partida de sex de o ora echivaleaza cu o sesiune de 30 de minute de alergat in ceea ce priveste numarul de calorii arse. Bineinteles, timpul si efortul depus in timpul sexului trebuie sa fie dublu ca timp comparativ cu alergatul, dar sexul este cu desavarsire mai placut.

Citeşte şi Adevarul despre obiceiurile tale alimentare. Afla de ce nu poti sa slabesti!

Insa majoritatea partidelor de sex nu dureaza o ora. De altfel, tu-ti amintesti cand ai facut ultima data sex o ora intreaga? Cel mai probabil acum multa vreme. Statisticile arata ca, in medie, o partida de sex dureaza, de fapt, doar sase minute. In acest scurt interval de timp arzi doar 21 de calorii, mai putin decat un pahar mic de iaurt natural degresat. Dincolo de a creste durata partidei de sex, macar la 20 de minute, exista anumite produse alimentare pe care le poti lua ca gustari pentru a-ti spori sansele de slabit.

Iata ce gustari sa iei dupa sex ca sa slabesti:

Humus pe paine integrala

O gustare ideala de dupa sex consta in humus intins pe paine integrala. Humusul este o sursa buna de proteine, dar si de carbohidrati cu eliberare treptata, care taie pofta de mancare si mentine senzatia de satietate timp indelungat. Painea integrala contine fibre care te ajuta la digestie. Din aceste motive una sau doua felii de paine cu humus sunt o gustare ideala pentru dupa sex.

Iaurt cu fructe de padure

Iaurtul natural sau cel grecesc, ambele cu continut scazut de zahar, ofera corpului tau proteine care-ti ajuta masa musculara, dar si senzatia de satietate. Daca adaugi in iaurt si doua lingurite de fructe de padure, vei beneficia si de vitamine, carbohidrati sanatosi si fibre.

Citeste continuarea pe lyla.ro.