Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a operat: „Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”

Horia Moculescu a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate, care l-au dus în sala de operație.

29 iun. 2023, 13:56
Horia Moculescu, primele declarații după ce s-a operat: „Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!”
Horia Moculescu, internat în spital

Horia Moculescu are 86 de ani și se confruntă cu probleme de sănătate. Compozitorul a dezvăluit în ce stare se află în acest moment.

Citește și Ce pensie are Horia Moculescu. Nimeni nu se aşteaptă la suma asta, după 40 de ani de activitate

”Atât timp cât se opresc la gât și nu se duc puțin mai sus, sunt suportabile toate. Dacă se duc puțin mai sus, începi să devii o povară pentru cei din jur. Am avut o operație destul de recentă și evoluează în parametri așteptați și buni. Nu, la plămâni nu se atinge. La vârsta mea nimeni nu face intervenții chirurgicale la plămâni”, a declarat Horia Moculescu, la Antena Stars.

Nu e prima experiență de genul prin care trece Horia Moculescu. A fost internat în spital și în octombrie 2022, când a primit tratament de recuperare. El a spus atunci că nu era vorba de o afecțiune gravă, ci doar de măsuri de îngrijire și menținere a stării de sănătate.

Citește și Horia Moculescu, la un pas să fie ucis. Nidia a dezvăluit cine a vrut să-i omoare tatăl: „Tremuram de frică”

„Nu am nicio problemă majoră, doar anul nașterii. Mă aflu în spital de două săptămâni pentru a-mi revigora și recupera starea, nu pentru a înfăptui miracole. Mă simt bine. Am făcut acest lucru și în primăvară și m-am simțit excepțional după aceea. (…) Singurul lucru care mă preocupă este inflația!”, a adăugat artistul în interviul din octombrie 2022.