Horoscop: Cu ce film seamănă viaţa ta, în funcţie de zodie

Se spune că viaţa bate filmul. În fiecare zi ne convingem de această vorbă prin tot ceea ce păţim. Te-ai întrebat vreodată în ce film joci tu? Află genul de film cu care seamănă destinul tău, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 14:17
Horoscop: Cu ce film seamănă viaţa ta, în funcţie de zodie

BERBEC – Viata ta este o permanenta aventura. Filmul in care joci este mai degraba unul de actiune in cele mai multe parti ale sale. Esti o persoana dornica de lucruri noi, extrem de bataioasa si aventuriera.

TAUR – Intrucat te plictisesti foarte repede, vrei sa incerci mereu lucruri noi si interesante. Asta inseamna ca, la fel ca in cazul Berbecului, destinul tau este presarat de aventura. Cel mai mult pe lumea asta urasti monotonia. Zambeste si bucura-te de viata, micule Peter Pan!

Citeşte şi  Horoscop: Tipul de femeie de care are nevoie, în funcţie de zodia lui

GEMENI – Prima jumatate a vietii tale este o comedie. Stii sa faci haz de propriile tale necazuri si prin asta reusesti sa depasesti situatiile dificile. A doua jumatate a vietii tale seamana mai degraba cu o drama, intrucat in mintea ta apar tot mai multe intrebari despre cum functioneaza cu adevarat lucrurile.

RAC – Esti o persoana foarte sentimentala si tot ce cauti in aceasta lume este un dram de afectiune. Povestea ta de viata seamana cu un film de dragoste. Nu te-ai simtit niciodata protagonist in „Pe aripile vantului”?

Citeşte mai mult pe Revista Teo