Horoscop rune 25 septembrie 2023: Nauthiz cere sacrificii, Raido cere gidare în labirintul zilei

Etalare zilnica RUNE mistice luni 25 septembrie 2023. Mesaje din magia supranaturalului pentru fiecare zodie în prima zi a săptămânii.

25 sept. 2023, 00:46
Horoscop rune 25 septembrie 2023: Nauthiz cere sacrificii, Raido cere gidare în labirintul zilei

Horoscop rune 25 septembrie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 25 septembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Previziuni RUNE pe ZODII, 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Cine are URUZ, rune puterii, pentru cine aduce ALGIZ protecţie divină. Noutati de la pietrele mistice!

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop RUNE pentru BALANTA
Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea. Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme.

Zodiac CHINEZESC 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Toate raspunsurile vin miercuri. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

Horoscop RUNE pentru SCORPION
Runa etalata – RAIDO. Aceasta runa te face atent la comunicare, in special daca sunt implicate doua parti. Ai o ridicata valoare si incredere de sine insa e bine sa tii minte ca nu suntem construiti sa ne bazam doar pe propria noastra persoana in singuratate. Cere ghidare de la puterile superioare si sa stii ca facand asta faci actiunea potrivita.

Horoscop RUNE pentru SAGETATOR
Runa etalata – Uruz (inversata): Incapacitate sa gandesti cu claritate acum, lipsa de putere mentala. Fii atent la semnele tale de slabiciune care iti ameninta pozitia si personalitatea. Constientizeaza-ti puterile ascunse. Fii atent la semnele ce anunta varii posibilitati pentru ca unele te pot face sa te inseli. Uruz este runa puterii

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.