Horoscop rune mistice. ALGIZ oferă protecţie, ANSUZ vine cu răspunsuri, FEHU aduce bogăţie

Etalare zilnica RUNE mistice luni 22 ianuarie 2024. Mesaje din magia supranaturalului. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

22 ian. 2024, 07:57
Horoscop rune mistice. ALGIZ oferă protecţie, ANSUZ vine cu răspunsuri, FEHU aduce bogăţie

Horoscop rune mistice Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 22 ianuarie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop rune mistice pentru BERBEC
Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum vei putea primi raspunsurile pe care le cautai de mult timp. Raspunsurile pot fi deja acolo ca tu sa le vezi. Cauta semne si confirmari in preajma ta, dar chiar daca nu vezi mesajele, ghidarea va veni spre tine in vise.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Horoscop rune mistice pentru TAUR
Runa etalata – ALGIZ: Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit. Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

Horoscop rune mistice pentru GEMENI
Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz intruchipeaza arborele tisa, supranumit Copacul Invierii. El este a fost legat de ritualuri oculte in Europa inca din antichitate. In crestinism, tisa a fost asociat cu nemurirea si se planteaza in curtile bisericilor. De aceea, runa transmite mesajul ca pentru a ajunge acolo unde vrei, poate fi nevoie sa infrunti, asemenea tisei, si lucruri bune si mai putin bune. Important este sa nu te dai batut.

Horoscop rune mistice pentru RAC
Runa etalata – Fehu:  Fehu este runa bogatiei si a implinirii. Este asociata cu sanatatea buna, cu abundenta, cu ambitia realizata, cu norocul si cu iubirea implinita si reciproca. Tine minte sa manifesti compasiune si sa fii caritabil cand apare Fehu. Fehu inseamna cireada si pe vremuri era simbolul bogatiei cuiva. Astazi semnifica bogatie dinamica precum bani si posesiuni. Fehu este asociata si cu energia muncii oneste si sustinute ca mod de a castiga bani. Mai inseamna si bogatie morala, emotionala si spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.