HOROSCOP RUNE sâmbătă 13 aprilie 2024. HAGALAZ aduce o schimbare în bine pentru BERBEC, RAIDO inversată vine cu protecţie pentru LEU

Runele, alfabetul zeilor din mitologia nordică și germanică, sunt seturi de simboluri sacre gravate pe diverse materiale precum piatră, lemn sau sticlă. Aceste simboluri sunt considerate legături cu lumea supranaturalului, având origini ce datează încă din secolul I.

13 apr. 2024, 07:43
HOROSCOP RUNE sâmbătă 13 aprilie 2024. HAGALAZ aduce o schimbare în bine pentru BERBEC, RAIDO inversată vine cu protecţie pentru LEU
HOROSCOP RUNE sâmbătă 13 aprilie 2024. HAGALAZ aduce o schimbare în bine pentru BERBEC, RAIDO inversată vine cu protecţie pentru LEU

HOROSCOP RUNE sâmbătă 13 aprilie 2024. Împreună cu puterile și conexiunile lor, runele formează un sistem magic complex, considerat un centru de forță care ar transmite mesaje de la zei. În prezent, runele nu sunt doar instrumente de divinație, ci sunt folosite și ca amulete de protecție și talismane norocoase.

Legenda norvegiană relatează că zeul Odin și-a sacrificat propria inimă, înfingând-o în copacul vieții Yggdrasil, timp de nouă zile și nouă nopți, pentru a dobândi înțelegerea profundă a runelor. Odin a făcut acest sacrificiu uriaș pentru că a înțeles că runele pot comunica mesaje esențiale între lumea supranaturală și cea naturală, iar înțelegându-le, ar fi dobândit înțelepciune și putere nemărginite. Astfel, runele au devenit simboluri magice ce ar putea aduce protecție și succes, fiind considerate izvoare ale destinului.

Citeşte şi: Mesaje noi de la arhangheli săptămâna 15-21 aprilie 2024. Relaţii noi pentru BERBEC, motiv de sărbătoare pentru LEU

De aceea, încă din antichitate, popoarele germanice au folosit runele nu doar ca sistem de scriere, ci și pentru virtuțile lor metafizice și magice. Ele reprezintă un instrument valoros pentru cei care caută înțelegere profundă a situațiilor sau răspunsuri subtile la întrebări. Interpretarea runelor este variată și se bazează pe semnificația lor profundă.

Deși în trecut runele erau folosite de toți, cei adevărați cunoscători ai lor erau considerați vindecători sau magicieni. Doctorii le foloseau pentru tratarea bolilor, războinicii pentru protecție în lupte, iar vanatorii pentru a atrage prada bogată.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc săptămâna 15-21 aprilie 2024. Câştig financiar pentru Şobolan, dragoste loveşte în Tigru

Fiecare rună are mai multe semnificații, iar interpretarea lor poate oferi ghidare și înțelegere pentru a lua cele mai bune decizii în viață. Astfel, primește mesajul runelor, corelează-l cu situația ta actuală și folosește-l pentru a-ți întări puterea interioară și pentru a lua deciziile potrivite!

BERBEC

Runa etalata – Hagalaz: Este nevoie sa distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare in bine. Chiar daca iti este frica de pierdere, ea este in folosul dezvoltarii tale, personale sau profesionale.

TAUR

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportunitati care pot fi mai profitabile. Ia-ti timp si cauta drumul bun. Ai incredere in ce simti si vezi semnele ca timpul este potrivit sa treci la actiune. O lipsa de finante poate fi preocuparea de la acest moment. Daca e asa, rezista pentru ca o schimbare va veni cu siguranta atunci cand iarna se transforma in primavara. Doar ai rabdare.

GEMENI

Runa etalata – JERA. Semnificatie RECOLTA. Aceasta runa anunta de regula un sezon fertil, o fericita ajungere la destinatia dorita. Jera este runa care indica rezultate benefice legate de orice activitate sau interes care te preocupa in acest moment al vietii. Tu ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera un indiciu ca te indrepti spre succes. Nu te astepta totusi la rezultate rapide. Ca si cu orice recolta, un ciclu de cultivare sau un proces de maturizare este necesar pentru a putea, in final, sa culegi fructele muncii tale. Ai facut treaba buna si acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

RAC

Runa etalata – Mannaz (inversata): Trebuie sa faci pace cu tine insuti inainte de a-ti indrepta atentia catre exterior (prieteni, comunitate). Adeseori cauti alinare la cei din jurul tau, uitand ca tu insuti ai solutia. Indreapta-ti atentia spre meditatie si autoreflectie constructiva.

LEU

Runa etalata – RAIDO, inversata. Raido iti vesteste sa fii atent la abilitatea ta de a te indrepta spre alti oameni pentru a-i aduce in cercul miscarilor din viata ta. Ai noroc in viitoarele calatorii dar nu te indeparta de oamenii necesari pe care sa ii ai alaturi. Runa Raido este simbolul calatoriei, a carului de razboi sau a tot ce inseamna cerc si mersul in bucla. Energia sa este de pamant precum o roca vulcanica si este conectata cu Tyr, zeul curajului si bataliilor vietii de zi cu zi. Raido transmite ca poti crea ca cerc in timp ce tu stai in mijlocul sau. Cuvinte ca reincepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.