Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022

O zodie va fi lovită de karma în perioada următoare pentru că a învățat nimic din greșelile făcute. Mihai Voropchievici are previziuni citite în rune pentru nativii din horoscop.

27 ian. 2022, 19:49
Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022

Horoscop special Mihai Voropchievici . În timp ce unele zodii vor avea parte de un an care le va schimba viața din multe puncte de vedere, alte zodii au de recuperat lucrurile pe care nu le-au învățat nici până acum. Vor fi lovite puternic de karma, spune Mihai Voropchievici.

Berbecul va avea una dintre cele mai importante perioade din viața sa. Vor fi momente, evenimente care le poate marca viața complet, însă trebuie să țină cont că nimic nu este întâmplător și este vorba doar despre karma.

”Berbecul va afla un adevăr important, care îi poate marca sau schimba viaţa. Poate să fie o schimbare benefică sau nu. Tot ce se întâmplă anul acesta este karma”, a spus numerologul, la Antena 3, citat de showblitz.ro

Într-o situație similară sunt și Gemenii care ar putea face o schimbare importantă în perioada următoare. Mai mult de atât, nativii zodiei Rac ar putea începe și ei o viață nouă, în funcție de alegerile pe care le fac.

Taurii în schimb se află sub simbolul dragostei. Vor trăi momente pasionale, noi, la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Zodia care mai are multe de învățat este însă Leul. Pentru că nu a tras nicio învățătură din greșelile făcute, situația pentru nativii acestei zodii va fi una incertă.

”Leii sunt tot pe o pojghiţă de gheaţă. Se pare că nu au învăţat nimic de săptămâna trecută”, adaugă Mihai Voropchievici.

Următoarele zile vor fi decizisive și pentru Fecioare, care vor trece prin niște schimbări la care nu s-ar fi așteptat vreodată. În schimb, Balanțele trebuie să se gândească bine unde este locul lor cu adevărat. ”Balanțele trebuie să-şi mai consolizeze poziţia şi acasă şi la muncă”, spune numerologul.

Scorpionii vor avea o săptămână plină. Vor face tot posibilul să ia legătura cu o anumită persoană pentru a-i transmite ceva, însă doar ei vor știi dacă vor rezolva sau nu ceva.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an

Horoscop rune 2022 Mihai Voropchievici. Numerologia domeniului de știință care poate ajuta să afli mai multe lucruri despre tine, iar prin cunoașterea cifrei destinului poate da seama că uneori universul căuta să comunice cu tine prin diferite moduri. Mai multe studii de specialitate arată că aceste modalități de comunicare pot fi făcute chiar prin numere.

Cifra destinului poate arata caracteristici generale ale tale la modul general, fără o analiză amănunțită a „hărții” personale.

Credem sau nu, destinul oamenilor a fost condus încă din cele mai vechi timpuri de numere. Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologii de la noi din țară, a vorbit recent despre ceea ce ne așteptă pe toți în anul 2022, în funcție de cifra destinului principal.
Numerologia este un domeniu extrem de complex, pe care mulți dintre noi nu am avut încă ocazie să îl exploatem, însă un lucru este cert: numerele alcătuiesc diagrama ce poate oferi indicii despre scopul și sensul vieții câmpului dintre noi.

În numerologie, anul 2022 va fi universal 6, ceea ce înseamnă că vor fi mari transformări și schimbări. De exemplu, o relație de dragoste ar putea atinge următorul nivel și poate duce la căsătorie. Dacă obții un loc de muncă sau să promoveze, energiile lui 6 vor face ca schimbarea să dureze.

Numerologul Mihai Voropchievici este de părere că în anul 2022 mai multe cupluri se vor separa!

„Cifrele de destin pare că o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic. Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun.

În schimb, cei care care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine, să fie ascultat pe raport de dragoste și se cam taie. aplombul. Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu o impară”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Horoscop rune 2022. Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar

Horoscop RUNE 2022 pentru BERBEC
Dagaz
Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

MESAJ RUNE 2022 pentru TAUR
Kenaz
Runa dezvaluie un aspect al vietii tale. Urmeaza un succes pentru care ai muncit foarte mult si te feliciti pentru reusita ta. Fii recunoscator pentru talentele tale, pune-le in valoare si vei fi recompensat cu generozitate. Se prefigureaza un alt loc de munca, la care te vei implica din tot sufletul. Nu sunt excluse nici intalnirile amoroase, daca esti in cautarea jumatatii. Renunta la lucrurile care te tin blocat intr-o realitate care nu ti se mai potriveste!

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene

Horoscop RUNE 2022 pentru GEMENI
Inguz
Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe l ucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.

MESAJ RUNE 2022 pentru RAC
Wunjo (inversata)
Iata o situatie complex ape care o poti numi si criza. Insa nu trebuie sa dramatizezi. Poate ca nori negri se indreapta spre tine. Poate unele situatii vor necesita sacrificii. Dar trebuie sa intelegi ca lucrurile nu stau pe loc. Ai nevoie de schimbare. Ai nevoie de mai multa sobrietate, de mai multa seriozitate. Singurul drum care duce la lumina are partea lui intunecata. Incearca sa nu te mai lasi descurajat. Nu mai lasa indoiala sa te macine. Cateodata ai nevoie si sa inveti sa vezi prin intuneric pentru a descoperi lumina.

MESAJ RUNE 2022 pentru LEU
Nauthiz (inversata)
Cand aceasta runa este inversata trebuie sa privesti in interiorul tau. Acolo este adevarata problema, oricat de mult ai fi tentat sa dai vina pe mediul extern. Cel mai probabil te-ai mai confruntat cu aceasta situatie, dar nu ai inteles lectia pe deplin. Iar acum a venit momentul sa inveti. Nu cauta inamici externi. Nu ei sunt preocuparea ta principala acum. Fii atent la pacatele tale inainte sa le cauti pe ale altora.

Horoscop RUNE 2022 pentru FECIOARA
Teiwaz
Runa anunta o perioada active in viata ta. Te ptoi astepta la aventuri, emotii puternice, evenimente importante. Fii fidel ideilor tale de afacere, fii perseverant si vei vedea rezultatele. Aminteste-ti ca rabdarea si perseverenta sunt calitati care te vor ajuta sa cuceresti o “cetate” oricat de dificila ar parea doborarea ei. In ceea ce priveste relatiile, ai nevoie de oamenii care sunt acum in jurul tau si orice intalnire cu alte persoane va fi de bun augur.

MESAJ RUNE 2022 pentru BALANTA
Berkana
Runa indica faptul ca urmeaza o perioada de crestere. Te simti bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. La locul de munca se anunta o buna colaborare cu colegii, un progres. Este o perioada propice pentru studiu, cursuri de perfectionare si dezvoltare personala. Fii atent la tot ce se intampla in jurul tau. Dezvoltarea necesita efort, dar si intelegere deplina a lucrurilor care se petrec. Caci nimic nu este intamplator si nu se petrece de la sine. Este nevoie de hotarare, actiune, perseverenta si rabdare. Obiceiurile vechi nu dispar de la sine.

Horoscop RUNE 2022 pentru SCORPION
Mannaz
Nu e nevoie sa te dai mare. Uneori este nevoie de smerenie. Nu atrage atentia asupra ta in mod artificial. Ti se poate parea nedrept ca oamenii din jurul tau nu iti ridica statuie sau ca sefii nu te idolatrizeaza. Da dovada de flexibilitate si nu deveni agresiv. Perioada urmatoare este ideala pentru a face schimbari. Invata sa devii mai rational, mai calm. Analizeaza-te mai mult si vei culege roadele muncii tale, fara sa fie nevoie sa faci valva.

MESAJ RUNE 2022 pentru SAGETATOR
Isa
Poti considera ca este o periaoda de stagnare, insa ar trebui sa o privesti ca pe linistea de dinaintea furtunii. In sensul bun al cuvantului. Poate ca rezultatele muncii tale nu vor fi rasunatoare sau macar, nu atat de rasunatoare pe cat iti doresti, insa ele vor exista. Insa, pentru o persoana atat de nerabdatoare si orientate spre succes, poate fi dificil sa astepte. Trateaza aceasta perioada ca pe semanat. Acum plantezi semintele. Iar cresterea plantelor nu este brusca, imediat ce ai sadit samanta. Sunt etape pe care nu ai cum sa le sari. Partea buna este ca esti pe drumul cel bun, chiar daca nu esti convins ca e asa!

MESAJ RUNE 2022 pentru CAPRICORN
Thurisaz
Urmeaza o perioada in care ai nevoie de reflectie. Nu lua nicio decizie pana cand nu cantaresti bine fiecare aspect. Nu are sens sa te grabesti, indiferent despre ce e vorba. Concentreaza-te pe oportunitatile care apar in calea ta, atat in afaceri, cat si in viata private. Bazeaza-te pe experientele trecutului pentru a nu face aceeasi greseala de doua ori.

Horoscop RUNE 2022 pentru VARSATOR
Ansuz (inversata)
Poate fi o perioada confuza si te poti simti anxios pentru ca nu intelegi ce se petrece. Uneori ti se pare ca actiunile tale sunt in zadar. Dar nu este deloc asa. Ca in orice tranzitie, metamorfoza poate fi dureroasa. Dar rezultatele sunt promitatoare. Nu te lasa descurajat. Accepta cu tarie prezentul, priveste cu atentie ce se petrece in jurul tau. Analizeaza ce nu ai facut corect in trecut si actioneaza diferit acum. Fii recunoscator pentru experintele tale, caci ele te ajuta sa fii mai puternic si mai intelept!

MESAJ RUNE 2022 pentru PESTI
Jera
Urmeaza o perioada favorabila. Totusi, nu este indicat sa te lasi imbatat de laurii victoriei. Succesul este aproape, insa nu se petrece de la sine. Trebuie sa faci si tu ceva in acest sens. Orice obiectiv ti-ai fi setat, va necesita ceva efort din partea ta. Nu este un moment potrivit sa te relaxezi, caci poti pierde tot ce ai realizat deja pana acum. Mergi inainte pe drumul tau, constiincios si da tot ce ai mai bun!