Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 11 MARTIE 2020. Spune DA!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 MARTIE 2020. Jupiter in Capricorn si Soarele in Pesti isi dau mainile azi si te imping sa spui DA, infierent care este intrebarea. Viitorul se arata promitator. Si asa ar trebui sa fie. Este o perioada de speranta in amor, dragostea pluteste in aer. Este vremea sa mergi inainte cu planurile tale! Succes!

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 06:26
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 11 MARTIE 2020. Spune DA!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Tu si partenerul de cuplu faceti perechea perfecta. Nu mai aveti nevoie de cuvinte, intuiti din prima ce-si doreste celalalt. Daca esti in cautarea jumatatii ideale, s-ar putea sa afli ca cineva din anturajul tau are potentialul de a deveni ceva mai mult. Fii calm, spune DA si vezi ce se intampla!

Citește și: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 11 MARTIE 2020. O zi cu oportunitati prin Jupiter!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Viata amoroasa poate beneficia de atmosfera optimista a zilei de azi. Profita de asta si petrece o zi romantica alaturi de partnerul tau. Asigura-te, insa, ca lasi grijile si problemele la usa. Daca esti in cautarea sufletului pereche, cineva pe care il vei cunoaste intr-un context destul de prietenos, s-ar putea dovedi a fi acel cineva special din viata ta.

Citește și: Horoscop TAROT saptamana 9-15 MARTIE 2020. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Astrele iti zambesc azi. Poti crea o atmosfera intima in care sa va dezvaluiti temerile, sentimentele profunde. Relatia de cuplu are sanse sa se dezvolte. Daca esti singur, sunt sanse ca drumul sa ti se intersecteze cu cineva important din trecutul tau. Aceasta intalnire iti poate transforma viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.