Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 15 FEBRUARIE 2020. O noua perspectiva in amor

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 15 FEBRUARIE 2020; Luna e in Scorpionul misterios asa cum e o data pe luna, deci viata se traieste cu intensitate, profunzime si cate o criza din loc in loc. Mercur intra in retrograd de luni deci acum este practic stationar, deci noi sa ne oprim si sa ne gandim. Sa examinam, sa mergem in adancuri. Sa reconsideram dupa ce reprivim. Iata mesajul acestor zile de weekend. Este momentul sa capatam perspectiva asupra unei situatii.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 21:15
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 15 FEBRUARIE 2020. O noua perspectiva in amor

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Asteptai cu nerabdare sa petreci o zi minunata alaturi de persoana iubita. Lasa-te purtat pe aripile romantismului si recupereaza timpul pierdut din cauza job-ului. Daca esti singur, iesi in lume. Nu stii niciodata pe cine ai putea intalni.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este o zi excelenta pentru viata ta sentimentala. Incearca sa petreci mai mult timp impreuna cu jumatatea ta astfel incat sa legaturile dintre voi sa devina mai puternice. Esti singur? Da mai multa atentie modului in care arati pentru ca in curand vei intalni persoana care iti va fura inima. Ai grija insa sa nu grabesti lucrurile pentru ca ai putea lua decizii gresite.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile se imbunatatesc din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Sarmul tau misterios si sex appealul iti dau gata jumatatea si, astfel, flacara pasiunii arde din nou puternic intre voi. Asa ca profita la maximum de acesta oportunitate. Daca esti singur, treci la actiune. Nu astepta ca iubirea sa-ti cada din cer in brate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.