Hoţii care au detonat două bancomate în Galaţi, PRINŞI în flagrant. Suspecţii au fost urmăriţi cu elicopterul

Procurorii DIICOT i-au prins, joi, în flagrant pe indivizii care ar fi aruncat în aer două bancomate în judeţul Galaţi, în luna septembrie. Suspecţii au fost prinşi în flagrant în timp ce voiau să detoneze o cutie cu valori, de data aceasta în judeţul Vrancea.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 05:54

UPDATE: În acest moment, polițiștii fac percheziții la domiciliul unei alte persoane suspecte.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați au prins în flagrant pe autorii celor două autorii celor două jafuri din bancomat din datele de 10/11.09.2020 din localitatea Liești și 14/15.09.2020 din localitatea Tulucești.

Bancomat aruncat în aer în judeţul Galaţi, chiar vizavi de sediul Primăriei

Potrivit anchetatorilor, cei patru suspecţi au fost identificaţi în localitatea Vulturu din Vrancea în timp ce voiau să arunce în aer un bancomat. Indivizii au încercat să fugă, însă au fost prinşi de procurorii DIICOT, ofițerii BCCO, Direcţia de Operaţiuni Speciale (DOS). La prinderea hoţilor a fost trimis şi un elicopter MAI.

Surse din rândul anchetatorilor precizează că suspecții prinși în flagrant ar fi și autorii unui jaf la bancomat, comis cu același mod de operare, în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2020, în localitatea Păunești din județul Vrancea.

Procurorii fac mai multe percheziţii în locuinţele suspecţilor, în municipiul Galaţi.

Cei patru suspecţi au fost duşi la audieri, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru furt calificat şi distrugere.