Idei simple pentru gustările dintre mese: Ce poţi să ronţăi fără să te îngraşi

Indiferent dacă eşti sau nu la dietă, gustările dintre mese trebuie alese cu grijă. Întotdeauna! Dacă asta spune teoria, adevărul este că suporţi un adevărat chin abţinându-te atunci când eşti la birou sau acasă de la un baton de ciocolată sau o pungă de biscuiţi, pentru că ştii că sunt pline de calorii.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 09:37
Idei simple pentru gustările dintre mese: Ce poţi să ronţăi fără să te îngraşi

Renunta sa te mai simti vinovata si incearca urmatoarele variante pe care le poti rontai linistita fara sa te ingrasi.

Nuci

Nucile sunt o gustare sanatoasa de care poti sa te bucuri intre mesele principale. Multumita proteinelor, acizilor grasi Omega 3 si fibrelor alimentare, nucile iti ofera senzatia de satietate de care ai nevoie si te ajuta sa nu iti pierzi concentrarea, oferindu-ti cantitatea de energie de care organismul tau are nevoie. Unde mai pui ca, datorita nucilor, parul tau va arata minunat.

Citeşte şi Cerealele rafinate, BOMBE CALORICE la micul dejun

Migdale crude si caju

Migdale crude si caju sunt alte gustari perfecte pentru acele ore petrecute in fata calculatorului, la munca, sau in fata televizorului, acasa. Si, asemenea nucilor, migdalele au grija de parul si pielea ta.

Mere

Un mar pe zi nu numai ca tine doctorul la distanta, dar te ajuta si sa iti potolesti foamea intr-un mod foarte sanatos. „De vina” sunt fibrele pe care acesta le contine si care reduc senzatia de foame. Pectina, continuta de coaja marului, este o astfel de fibra solubila care te ajuta sa iti intaresti muschii.

Citeşte şi Eşti obosit şi agitat? Află cum te pot ajuta alimentele să lupţi împotriva stresului

In plus, marul combate si senzatia de sete, de aceea reprezinta o gustare cu duble beneficii.

Biscuiti cu tarate

Cu un pahar cu lapte, o ceasca de cafea sau chiar simpli, biscuitii cu tarate reprezinta o gustare sanatoasa pe care o poti consuma in fiecare zi. Asta pentru ca acesta gustare nu are zahar si grasimi si este saraca in calorii.

Evita sa iti cresti glicemia cu alte gustari nesanatoase si alege biscutii cu tarate, un aliment bogat in fibre datorita continutului de cereale integrale.

Află mai multe idei de gustări simple care nu îngraşă pe Ele.ro.