Ileana Ciuculete, secretul descoperit după moartea artistei. Vezi ce scrie în certificatul de naştere

Ileana Ciuculete şi-a ascuns adevărata vârstă întreaga viaţa. Născută într-un sat mic, sărac, din judeţul Dolj, artista a devenit cunoscută în adolecenţă şi, de atunci, a vrut ca un lucru să nu se afle despre ea: data naşterii.

RomaniaTV.net
15 mart. 2017, 13:34
Ileana Ciuculete, secretul descoperit după moartea artistei. Vezi ce scrie în certificatul de naştere

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată.

Cântăreaţa Ileana Ciuculete apare, pe toate site-urile de specialitate, ca fiind născută în 20 septembrie 1957, dar adevărul este cu totul altul. Potrivit antenastars.ro, primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj, a declarat , în exclusivitate, că artista a fost adusă pe lume mult mai devreme, dar nu a vrut niciodată să se afle că este mai în vârstă, din diferite considerente. Vezi si: Ileana Ciuculete a murit. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţei

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în 1952, şi în septembrie ar fi împlinit 65 de ani. Infirmaţia a fost confirmată şi de vecinii din satul natal al artistei care au mărturisit că artista s-a temut întotdeauna să-şi spună adevărata vârstă!

Vezi si: Ileana Ciuculete a murit! Soţul şi fiul artistei, primele declaraţii: „Apă vie să-mi dai pentru zâna mea. Altceva nu vreau nimic”