Imagini rare cu soţia lui Daniel Buzdugan. Cum arată doctoriţa pe care a agăţat-o pe stradă şi o ţine departe de reţelele sociale

Toată lumea îl știe pe Daniel Buzdugan, însă nu același lucru se poate spune despre Monica, cea care i-a devenit soție în urmă cu 19 ani.

18 aug. 2022, 12:15

Daniel Buzdugan are o soție pe care o ține departe de luminile reflectoarelor. Vacanţa din Creta din acest an i-a mai slăbit „vigilenţa”, astfel că simpaticul prezentator a postat câteva imagini cu familia.

FOTO: Soția lui Silviu Prigoană arată fabulos la 43 de ani. Trup de top-model și chip angelic. Cu ce se ocupă blondina
„Cu aceste ființe simpatice și haioase îmi fac eu vacanțele de o grămadă de ani și nu mă plictisesc, ba chiar realizez cât de fericit sunt că-i am, iar ce mă întristează e că numărul verilor petrecute împreună e unul limitat… Offfff!
Ai mei sunt parte din inima mea, la fel ca și locul acesta de care ne-am lipit acum mult timp și în care ne petrecem vacanțele de vara an de an.
Se vorbește de modelul suedez de fericire, de modelul japonez, etc., ei bine eu am descoperit modelul grecesc de a fi fericit, și cred că-i cel mai frumos și mai apropiat de sufletul nostru al românilor! Sunt român, voi muri român, dar din când în când îmi doresc ca și noi românii să reușim să ne bucurăm de viață SIMPLU și ADEVĂRAT, precum o fac frații noștri greci! Vă cuprinde, cu foarte MULT drag, că-mi plac oamenii, Buzdu. Din Creta”, a scris Daniel Budugan pe Facebook. 

Daniel Buzdugan şi Monica s-au cunoscut la Iași, au o relație de 28 de ani și au împreună doi copii. Pe Monica, care este medic stomatolog, a cunoscut-o pe când făcea interviuri pe stradă și i-a cerut numărul de telefon.

aniel și Monica sunt căsătoriți de 18 ani și au doi copii împreună – o fată și un băiat. Omul de radio a povestit cu ceva timp în urmă că a cunoscut-o pe Monica în timp ce făcea o serie de interviuri pe stradă.

Cum arată verighetele alese de George Simion şi viitoarea sa soţie
„Prin 1993, făceam o emisiune pentru un post de radio în Iaşi. Tocmai ieşisem dintr-o relaţie şi eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media şi am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio. I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că aşa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem nişte date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraş şi aşa a început totul”, a mărturisit Daniel Buzdugan.

„Am cerut-o în Grădina Botanică din Iaşi. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003”, mărturisește omul de radio.

Dincolo de notorietatea de care se bucură Daniel, acesta îşi ţine familia departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, Monica Buzdugan este de profesie medic stomatolog şi evită evenimentele mondene. Astfel, rare au fost ocaziile când a fost surprinsă alături de soțul ei în public. De asemenea, Daniel și Monica au împreună doi copii – Luca şi Maria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Buzdugan (@danielbuzdugan)

„Sunteți minunați… Să fiți sănătoși și binecuvântați împreună cu minunății voștri copilași ❤️❤️❤️🙏🙏🙏😘😘😘” sau „Foarte frumoși și discreți! 😍”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi complimenteze pe cei doi.

Daniel Buzdugan este foarte apropiat de biserică, dovadă şi imaginile din Creta, postate pe facebook.  Acesta face parte dintr-o familie de oameni credincioși, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Drumul vieții l-a dus, însă, spre altă direcție. A ajuns vedetă de radio și televiziune, dar asta nu l-a făcut să-și piardă mințile. Bunicii l-au învățat să se roage, dar până la urmă întreaga lui familie este îndreptată spre credință. Are rude preoți, între care chiar un episcop și o maică stareță. Mai mult, spune că Rugăciunea inimii l-a salvat de la moarte de două ori. În altă ordine de idei, Daniel Buzdugan spune că iubita lui soție este foarte modestă, lăsându-i lui rolul de vedetă a familiei.