Imagini SECRETE filmate la nunta fiicei lui Gigi Becali. DETALIILE PICANTE care nu s-au văzut la TV VIDEO

Este de departe cea mai fastuoasa nunta care s-a vazut vreodata in Romania si la care s-au cheltuit milioane de euro. Socrul mic, Gigi Becali, nu s-a uitat la bani atunci cand a organizat nunta fiicei sale.

14 oct. 2019, 14:18
Imagini SECRETE filmate la nunta fiicei lui Gigi Becali. DETALIILE PICANTE care nu s-au văzut la TV VIDEO

A plouat cu bani si peste muzicanti dar si ospatarii au primit o prima generoasa din partea socrului mic. Invitatii au avut parte si de momente emotionante.

Gigi Becali, lovitură teribilă primită după NUNTĂ. Chiar fiica sa, Teodora, i-a dat VESTEA DUREROASĂ

„Trebuie să spun ceva ce eîn inima mea şi în inima mea acum trăiesc cea mai mare bucurie pot să spun chiar din viaţa mea, să nu se supere nevasta mea că ar trebui ca nunta noastră să fi fost cea mai mare bucurie dar o trec să spunem asta prima că nu se supără, că n-aş putea să o pun pe Teo pe locul doi şi atunci e mare bucurie pentru că îmi văd fetele frumoase, elegante şi mai este o mare bucurie pentru mine pentru că acuma am şi un băiat, un băiat pe care l-am cunoscut şi cât l-am cunoscut eu vă spun fără niciun fel de falsitate sau niciun fel de exagerare am să-l consider exact şi am să-l iubesc exact ca pe un băiat al meu”, a spus Gigi Becali.

NUNTA BECALI. Câţi bani a strâns Teodora din DAR

Gigi Becali a fost socru mic, sâmbătă, când fiica sa cea mare, Teodora Becali, s-a cununat religios cu Mihai Theodor Mincu.