IMAGINI ŞOCANTE cu maşina în care a murit fostul stelist Maicon. FOTO ŞI VIDEO

Maicon, fost fotbalist la Steaua, a murit într-un teribil accident rutier. 

RomaniaTV.net
08 feb. 2014, 22:00

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă, sâmbătă, într-un accident rutier la Doneţk, a anunţat clubul Şahtior.

Şahtior anunţă cu tristeţe că fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un tragic accident rutier la Doneţk. A fost un fotbalist talentat, un băiat deschis şi prietenos. Maicon iubea viaţa şi ştia să vadă partea pozitivă a lucrurilor. În mod tragic şi absurd, moartea ne-a luat de lângă noi o persoană minunată. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribilă pentru noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei şi prietenilor lui Maicon. Odihnească-se în pace „, scrie Şahtior pe site-ul oficial.

FC Steaua a postat, sâmbătă, pe site-ul oficial, un mesaj în care îşi exprimă tristeţea după decesul fostului jucător al grupării bucureştene, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira.

Maicon a evoluat de şase ori pentru Steaua în returul ediţiei de campionat 2010/2011. „Dumnezeu să te odihnească, Maicon de Oliveira! Întregul staff şi jucătorii Stelei îşi exprima public tristeţea la auzul veştii conform căreia fostul nostru atacant, Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă în aceasta dimineaţă. Maicon, care urma să împlinească 26 de ani pe 8 mai, a evoluat pentru Steaua, în returul sezonului 2010-2011, în 8 partide oficiale, în care a înscris 3 goluri şi şi-a trecut în palmares Cupa României. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei jucătorului care aparţinea, în prezent, de Şahtior Doneţk! Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul FC Steaua.

Presa din Ucraina ofera primele detalii de fata locului. Aflat la volanul unui Hyundai Elandra, Maicon s-a lovit de o alta masina, dupa ce a intrat pe contrasens! Accidentul s-a produs in jurul orei 4 dimineata pe unul dintre bulevardele centrale din oras, la numai cateva sute de metri de spital!  

Conform primelor informatii, fotbalistul brazilian n-a avut nicio sansa de supravietuire in urma impactului!

MAICON A MURIT. Mircea Lucescu a anulat antrenamentele, steliştii deplâng pierderea

Maicon a jucat la Steaua în partea a doua a sezonului 2010/2011, iar apoi s-a transferat în Ucraina, la Şahtior Doneţk, chiar Mircea Lucescu dorindu-l insistent la echipă. De altfel, recent, Maicon anunţase că este dispus să joace în naţionala Ucrainei.

Maicon are 3 goluri marcate în 6 meciuri jucate la Steaua. Brazilianul nu a mai continuat în Ghencea pentru că Steaua trebuia să plătească 800.000 de euro pentru un transfer definitiv celor de la Volyn Luţk.

Mihai Stoica a decis însă că jucătorul nu are valoare de Steaua şi l-a anunţat că nu îi va fi activată clauza, astfel că brazilianul a revenit la Volyn.

MAICON, jucătorul mort în accident rutier la 25 de ani, regretat de Becali