Impresarul lui Benone Sinulescu, revoltat de decizia medicilor de a-l externa pe artist: ”Se spală pe mâini. Le-o fi frică. Să-şi asume dacă moare mâine”

Ionuţ Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, se arată revoltat de decizia medicilor de a-l externa pe îndrăgitul interpret de muzică populară după doar două săptămâni de la internare, în condiţiile în care afecţiunea de care suferă acesta este una extrem de gravă.

23 iul. 2021, 09:35

Impresarul lui Benone Sinulescu a fost luat prin surprindere de decizia medicilor de la spitalul din Arad. Ionuţ Pavel a dezvăluit că însuși Raed Arafat i-ar fi propus soției artistului să meargă să-l opereze la Timișoara, însă aceasta a refuzat categoric.

Impresarul lui Benone Sinulescu, revoltat de decizia medicilor de a-l externa pe artist

Acum, Pavel a răbufnit la adresa medicilor care l-au îngrijit pe artist, suspectându-i că „se cam spală pe mâini„.

Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică şi atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative. Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel pentru Click!

Ionuţ Pavel, acuzaţii la adresa soţiei lui Nea Beni

Ionuț Pavel este cel care a anunţat faptul că artistul a fost găsit inconştient în casă. Pe 10 iulie, atunci când s-a întâmplat nefericitul eveniment, Ionuţ Pavel a lansat o serie de acuzaţii la adresa Elenei Sinulescu, soţia lui Nea Beni, care l-ar fi transportat pe acesta la un centru de îngrijiri paleative, unde starea de sănătate i s-a înrăutăţit, în loc să-l ducă la spitalul de urgenţă.

Citeste si Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul artist?

Joi a căzut și nu s-a mai ridicat și atunci în loc să fie dus la Urgențe l-au dus la centrul de îngrijiri paleative. După ce a apărut în presă, l-au suit repede într-o ambulanță și l-au trimis la Urgențe”, afirma Ionuț Pavel, la acel moment, la Antena Stars.

Replica Elenei Sinulescu nu s-a lăsat aşteptată. Aceasta l-a acuzat pe Pavel că spune niște neadevăruri în legătură cu starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu.

Fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe Nea Beni”, a spus soţia lui nea Beni.

Benone Sinulescu a fost externat. Artistul are grave probleme cu inima

Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima. Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui Benone Sinulescu, a declarat, la România TV, că soţia lui ar fi dorit să-l mai ţină internat.

Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului„, a declarat Anton Hadăr.

Citeste si Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului