În plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu a dat lovitura. Cum a făcut zeci de mii de dolari

Dani Mocanu a dat lovitura în plină pandemie de coronavirus. Solistul produce bani și din carantină, de pe urma melodiilor sale.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 15:59
În plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu a dat lovitura. Cum a făcut zeci de mii de dolari

Dani Mocanu pare să fie cel mai câștigat artist din România. În vremea pandemiei de coronavirus, a reușit să dobândească venituri impresionante de pe urma pieselor pe care le-au lansat.

Dani Mocanu, gata de răzbunare: „Sunt pregătit să dau şi cu toporul în cap!”. S-a dat ALARMA!

Potrivit statisticilor Youtube, artiștilor le-au intrat în conturi sume frumușele și nu au niciun motiv să se plângă, căci fanii lor sunt în extaz ori de câte ori aceștia lansează câte o melodie pe piața muzicală românească.

Dani Mocanu:
– „Nimic nu mă oprește”: câștiguri între 1.400 – 11.100 dolari

– „Fără număr”: câștiguri între 2.900 – 23.400 dolari

– „Nu mă duc la școală”: câștiguri între 1.500 – 11.900 dolari

Acestea sunt doar câteva dintre melodiile lansate de Dani Mocanu, în timpul pandemiei de coronavirus, melodii care i-au adus artistului aceste sume consistente.

Sora lui Dani Mocanu, mesaj revoltător: „Orice profesor cu şpagă mă trece!”

Diana, sora lui Dani Mocanu, și-a făcut recent debutul în industria muzicală şi a decis să abordeze aceeași idee cu a fratelui său în clipurile sale muzicale.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai ascultați artiști de manele din România. Acum, sora sa, Diana, a decis să-și lanseze noul clip, care deja a adunat peste un milion de vizualizări și se află pe locul patru în trending.

Dani Mocanu, mesaj jignitor lansat în mediul online: „ALO, PARAŞUTELE!”. Cine sunt domnişoarele care l-au scos din minţi pe MANELIST

Piesa se numește „Nu mă duc la școală”, iar clipul face deja furori în rândul adolescenților. Statutul de rebelă și de „fată rea” se potrivește cu mesajul piesei pe care tocmai a lansat-o pe piața muzicală de gen.

Nu mă duc la școală, că mă enervează / Vin profesorii la mine și mă meditează / Și orice profesor cu șpagă mă trece / Și o să termin anul cu media 10″, sunt câteva din versurile cu care Diana a reuşit să revolte foarte multă lume!

Diana Mocanu este încrezătoare că va reuși să își construiască o carieră din asta și chiar să îl depășească pe fratele său.