În plină pandemie de coronavirus, o sportivă sexy îşi caută iubit: „Carantina ar fi mult mai distractivă”

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard este considerată una dintre cele mai sexy sportive din lume, însă nu are iubit. Sportiva a făcut o glumă pe acest subiect, într-o postare pe Twitter.

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 13:04

„Nu mă plâng, dar cred că această carantină ar fi fost mult mai distractivă dacă aș avea un iubit”, a scris Eugenie Bouchard pe celebra rețea de socializare.

Mesajul sportivei a devenit viral și a fost preluat de presa de pe întreg globul, peste 2.500 de bărbați anunțând-o în comentarii pe Eugenie Bouchard că și ei sunt singuri și disponibili.

Citeşte şi: Valentina Pelinel şi Cristi Borcea donează 100.000 de euro spitalelor: „Pentru ca noi toţi să fim protejaţi”

De-a lungul timpului, jucătoarea canadiană de tenis a reușit să atragă atenția și datorită ședințelor foto incendiare pe care le-a realizat, în unele dintre acestea ea lăsându-se fotografiată topless, în timp ce își acoperea sâni cu mâinile.

Citeşte şi: Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Potrivit presei sportive, Eugenie Bouchard ar putea să stea acasă până pe 7 iunie, deoarece WTA a anulat toate turneele de tenis în această perioadă.