Încă trei persoane au fost arestate după bătaia din Piaţa Constituţiei

Poliţia Capitalei a anunţat că alte patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile în dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti ca urmare a bătăii dintre două clanuri în Piaţa Constituţiei, în urma căreia un bărbat a murit. În acelaşi dosar, joi, a fost emisă încă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat. Până acum 11 bătăuși au ajuns în spatele gratiilor. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2019, 14:51
Încă trei persoane au fost arestate după bătaia din Piaţa Constituţiei

Poliţia Capitalei a anunţat că miercuri au fost puse în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost conduse la sediul Poliției Capitalei trei persoane.

Tatăl bărbatului înjunghiat în Piaţa Constituţiei face dezvăluiri-şoc VIDEO

Față de acestea Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus masura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Joi, cei trei bărbați au fost arestați preventiv, iar un alt bărbat implicat în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Criminalul din Piaţa Constituţiei a mai ucis în trecut. Cine a fost victima VIDEO

Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.

Măcelul din Piața Constituției a avut loc la sfârșitul lunii septembrie 2019. Scandalul a pornit de la o prostituată pe care două grupări interlope au traficat-o în Germania. Membrii celor două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii, iar în urma reglării de conturi un om a fost ucis și 8 persoane au fost arestate.