EXCLUSIV. Criminalul din Piaţa Constituţiei a mai ucis în trecut. Cine a fost victima VIDEO

Mama bărbatului omorât în confruntarea sângeroasă a declarat pentru România TV că a aflat de la anchetatori că antrenorul de box de la Dinamo a mai ucis un om în urmă cu opt ani. La scurt timp după ce a ieșit din pușcărie, el a ucis din nou. În vreme ce femeia își plânge băiatul mort, afacerea proxenetului care a generat măcelul dintre clanuri merge ca unsă.

25 oct. 2019, 10:34
EXCLUSIV. Criminalul din Piaţa Constituţiei a mai ucis în trecut. Cine a fost victima VIDEO

Femeia susţine că acum opt ani, cel care i-a ucis fiul a mai făcut o victimă.

DEZVĂLUIRE-ŞOC! Unul dintre bătăuşii din Piaţa Constituţiei are două bordeluri în Germania

„Ăsta care l-a omorât pe el a mai omorât pe unul acum opt ani! Și e venit acum din pușcărie! Opt ani a avut de pușcărie și a venit acum! I-a dat cu spray la un metru și jumătate, a fost foarte aproape cu spray-ul din ce am auzit, că i-a dat la un metru jumate și l-a pus jos că n-a putut să-l doboare și pe urmă i-a dat cu toporul în cap”, susţine mama bărbatului ucis în Piaţa Constituţiei pentru România TV.

EXCLUSIV Mama bărbatului ucis în Piaţa Constituţiei, dezvăluiri-şoc la mormântul fiului său VIDEO

Femeia spune că în ciuda anchetei din România, afacerea cu carne vie patronată de liderul interlopilor Andrei Schila peste graniță merge ca unsă: „În Germania, în alte țări, unde se duce el! Merge în continuare! Schila ăsta ar trebui… Că ăsta l-a dus acolo! Cum intri în Giurgiu… are casă nouă! Nu are serviciu, nu are niciun beneficiu… Și-a făcut casă nouă, și-a făcut nuntă… Pe ce?”.

EXCLUSIV. Dezvăluiri ŞOCANTE în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. Material filmat cu camera ascunsă VIDEO

Măcelul din piața Constituției a avut loc la sfârșitul lunii trecute. Scandalul a pornit de la o prostituată pe care două grupări interlope au traficat-o în Germania. Membrii celor două clanuri s-au bătut cu bâte și săbii, în urma reglării de conturi un om a fost ucis și 8 persoane au fost arestate.