Incendiu de proporții la parcul Tetarom din Cluj-Napoca. Autoritățile au trimis un mesaj RO-Alert!

E panică în Cluj-Napoca, după ce o hală a parcului Tetarom 1, de pe Tăietura Turcului, a luat foc marți dimineață.

21 sept. 2021, 08:22

Incendiu de proporții la parcul Tetarom din Cluj-Napoca. Fumul care e prezent peste tot în oraș, a fost semnalat printr-un mesaj RO-Alert pentru ca cetățenii să țină geamurile închise.

Incendiu de proporții la parcul Tetarom din Cluj-Napoca. Autoritățile au trimis un mesaj RO-Alert!

La incendiu au intervenit de urgență patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. ISU Cluj nu a anunțat victime până la acest moment. Locuitorii din Cluj au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, în care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case.

Citește și: Incendiu puternic la un hotel din Eforie Sud. 16 persoane, dintre care cinci copii, coborâte de pe acoperişul clădirii VIDEO
 

„Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”, se arară în mesajul transmis de RO-Alert.

Hala are o suprafață de circa 600 de metri pătrați, unde au loc activități comerciale mai multe firme.  Potrivit știridecluj.ro, incendiul a izbucnit la o hală unde funcționează firma Broda, care comercializează produse textile și accesorii auto din piele. ISU Cluj a precizat că ”nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj Ro-Alert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca și localitatea Baciu”.

”Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun. Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment.”, au declarat pompierii din Cluj.

”La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii”, au spus pompierii clujeni.

Citește și: Incendiul din California a devenit al doilea cel mai mare din istoria statului. Focul s-a extins la peste 200.000 de hectare, pompierii controlează doar o cincime