VIDEO Incendiu puternic la Taverna Racilor din Snagov. Localul deținut de Pescobar a fost deschis în urmă cu doar câteva luni. UPDATE: Focul a fost lichidat după mai bine de 12 ore

Un incendiu puternic s-a produs sâmbătă dimineața la restaurantul Taverna Racilor din Snagov, restaurantul deținut de controversatul Pescobar.

16 dec. 2023, 19:00
VIDEO Incendiu puternic la Taverna Racilor din Snagov. Localul deținut de Pescobar a fost deschis în urmă cu doar câteva luni. UPDATE: Focul a fost lichidat după mai bine de 12 ore
Taverna Racilor din Snagov, în flăcări

UPDATE: Incendiul de la Taverna Racilor din Snagov a fost lichidat după mai bine de 12 ore. La faţa locului au rămas 2 autospeciale pentru supraveghere. Localul a fost distrus aproape complet, iar Pescobar a anunţat că va dărâma cea mai mare parte a localului, urmând să-l ridice din nou.

Incendiu puternic, sâmbătă dimineață, la Taverna Racilor din Snagov. Focul se manifestă la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500mp. Nu au fost raportate victime. În locație se aflau 13 persoane care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

„Este o suprafață de peste 500 mp afectată de incendiu. Este o ardere generalizată. Mare parte a construcției are lemn și dezvoltarea incendiului s-a făcut fosarte ușor. Nu sunt persoane rănite. Avem în vedere că în apropiere se află și pădurea Snagov și trebuie să protejăm. Prioritate are intervenția de stingere apoi vom stabili cauza incendiului”, a spus Daniel Vasile – purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Citește și: Pescobar dă iarăși cu bâta-n baltă! Taverna Racilor din Cluj, proaspăt inaugurată, a fost desființată de clienții nemulțumiți: „Gogule, nu așa se deschide un restaurant”

Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 6.30, iar o posibilă cauză ar fi o instalație improvizată de încălzire a angajaților. Este o adevîrată desfășurare de forțe la fața locului.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis ISU.

Taverna Racilor este rețeaua fondată și condusă de omul de afaceri Paul Nicolau, cunoscut pe rețelele sociale sub numele de Pescobar. Localul din Snagov a fost deschis recent, respectiv la finalul lunii martie 2023, fiind amplu promovat pe TikTok.

Citește și: Pescobar deschide Taverna Racilor la Cluj: „Investim 2,5 milioane de euro! Maşinile le vând că n-am carnet”

Tot în 2023, Pescobar s-a confruntat cu probleme din partea ANPC, restaurantul din Herăstrău fiind închis după ce au fost găsite mai multe nereguli. Omul de afaceri a continuat să deschidp anul acesta mai multe localuri și la Timișoara, dar și la Cluj-Napoca.