Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ. Medicii au sunat de patru ori la 112

Noi detalii ies la iveală privind incendiul de la spitalul Piatra Neamţ. Medicii au sunat de patru ori la 112 pentru a anunţa că secţia de Terapie Intensivă a fost cuprinsă de flăcări.

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 14:08
Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ. Medicii au sunat de patru ori la 112
Imagini cutremătoare după incendiul de la Piatra Neamţ

 Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 sâmbătă seara.

Reprezetanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale au precizat că au fost primite patru apeluri la 112 pentru anunţarea incendiului de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, notează Mediafax.

Citeşte şi: Nelu Tătaru a dezvăluit dacă îşi dă demisia după tragedia de la Piatra Neamţ. „Nu fuge nimeni de răspundere”

Primul apel la 112 a fost înregistrat la ora 18:46.

„În data de 14 noiembrie a.c., la Centrul 112 Neamţ s-au înregistrat patru apeluri de urgenţă, primul fiind iniţiat la ora 18:46 şi preluat de operatorul STS al 112 în 4 secunde. Apelul a fost procesat şi indexat, conform metodologiei privind cooperarea agenţiilor specializate de intervenţie şi a fost transferat către ISU Neamţ, Poliţie, Ambulanţă şi Jandarmerie”, au transmis reprezentanţii STS, citaţi de Mediafax.

Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ, la secţia de ATI, a fost anunţat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.

Citeşte şi: Incendiu Piatra Neamţ. Românul care a evitat tragedia de la ATI. S-a externat cu 4 ore înaintea tragediei şi a scăpat cu viaţă. Socrul lui a pierit în flăcări

În timpul incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ au murit 10 persoane, pacienţi intubaţi, bolnavi de Covid 19. Ulterior, ministrul Sănătăţii a anunţat că încă un pacient rănit a decedat duminică noaptea.

Citeşte şi: Tragedia de la Piatra Neamţ. Încă un pacient din salonul morţii a pierdut lupta cu viaţa. Numărul decedaţilor a ajuns la 11

Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit numeroase arsuri şi a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

Citeşte şi: Cătălin Denciu e bine! Medicii belgieni sunt optimişti în ceea ce priveşte starea doctorului-erou român