Incredibil! Un turc a sărit cu parapanta în timp ce stătea pe canapea şi se uita la televizor VIDEO

Un instructor de parapantism a reuşit să unească cele două pasiuni ale sale şi să creeze un moment unic. Acesta se descrie ca fiind "o legumă de canapea", prin urmare şi-a luat televizorul şi canapeaua în aer, conform Insider.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 17:05

Hasan Kaval din Izmir, Turcia, s-a dat cu parapanta deasupra peisajului spectaculos din sud-vestul Turciei în timp ce se uita la televizor. Bărbatul în vârstă de 29 de ani nu s-a asigurat cu centură sau alt mecanism de siguranţă. Reconstituirea zborului pe cont propriu nefiind recomandată.

Citeşte şi: Virgil Musta, despre posibilitatea infectării cu coronavirus de la aerul condiţionat: „Există acest risc. Cred că aici este cheia”

Instructorul a fixat roţi și o parașută canapelei sale folosind un cadru metalic de care a mai legat un scaun pentru picioare, televizorul și o lampă.

Imaginile incredibile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe instructor deasupra mării în apropierea coastei, acesta părând extrem de relaxat, luându-și șlapii în picioare, mâncând chipsuri cu o doză de suc în mână și schimbând posturile TV.

„Nu am fost speriat, prietenii mei au avut încredere în mine. Am fost bine”, a declarat Kaval pentru Daily Mail.


loading...
Partenerii noștri