INEDIT: Înregistrări cu audiţii eşuate ale vedetelor de la Hollywood VIDEO

Chiar şi cei mai mari actori de la Hollywood au pierdut roluri pe care şi le doreau de-a lungul carierei lor, iar acum, înregistrări ale probelor în care au dat greş vor fi scoase la licitaţie. Trei regizori vor vinde casetele de la zeci de audiţii din ultimii 30 de ani ale celor mai mari vedete, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
31 mart. 2013, 17:44
INEDIT: Înregistrări cu audiţii eşuate ale vedetelor de la Hollywood VIDEO

La vârsta de 15 ani, Leonardo DiCaprio a dat tot ce a putut pentru a primi rolul „Pony Boy” în serialul „The Outsiders”. Nu a reuşit să îi convingă pe regizori, care i-au dat rolul starului din „Mad Men”, Jay Ferguson.

Majoritatea producătorilor ar da acum orice să îl aibă pe Brad Pitt într-un film, dar în 1991, situaţia era diferită. Brad nu a fost însă singurul respins pentru rolul pompierului Brian McCaffrey din „Focul ucigaş”. Keanu Reeves şi Robert Downey Jr. au dat şi ei probă, tot fără succes.

Nici „Doamnele Hollywoodului” nu au fost scutite de eşecuri. Atât Gwyneth Paltrow, cât şi Helen Hunt au pierdut rolul doctorului Ellie Sattler, din Jurassic Park, în timp ce Nicole Kidman i-a impresionat pe producători la audiţia pentru filmul „Identitate pierdută”. Vedeta a respins, însă, oferta, fără a oferi un motiv clar. Se pare că lui Tom Cruise, cu care se căsătorise recent, nu i-a plăcut scenariul.