Interlop din Rahova, aliat al lui Spartacus, a fost reţinut. Bărbatul i-a ameninţat pe poliţişti că le „sparge ficaţii”

Un tânăr din cartierul Rahova din Bucureşti, poreclit "Gabriel Terry", a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ultraj, după a ameninţat într-un live pe Facebook că se va ocupa de polițiștii care i-au bătut pe prietenii săi.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 13:52

Gabriel Terry, unul dintre durii zonei Rahova, este considerat un aliat al lui Spartacus, interlopul care a instigat la violenţă.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a lansat multe ameninţări, printr-un mesaj transmis live pe Facebook, la adresa poliţiştilor care au intervenit pentru a pune capăt scandalului din cartierul Rahova din Bucureşti.

Bărbatul a spus că este dispus să se bată „parte în parte” cu agenţii, iar dacă îi va prinde în civil pe stradă „sparge ficaţii în ei”.

Răzbunare pentru SPARTACUS. Poliţiştii, ameninţaţi de un INTERLOP: „Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficaţii în voi!”

„La data de 20.04.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 24 Poliție , urmare a unor video clipuri apărute in spațiul public prin care o persoana de sex bărbătesc amenință cu acte de violenta polițiștii din cadrul Secției 24 de Poliție, s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Având în vedere competență materială, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a preluat cercetările, ulterior acestea fiind extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigarea publică și incitare la ură sau discriminare.

Astăzi, în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucuresti, polițiștii delegați în cauză, l-au depistat pe suspect, care a fost condus la audieri la sediul Secției 24 Poliție.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reținerii, urmând a fi prezentat Judecatorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și Secția 24 Poliție”, se arată într-un comunicat al Poliției, conform Antena3.

Măsuri drastice ale autorităţilor. Maşină a Poliţiei Militare parcată la poarta scandalagiului Spartacus

Cel autointitulat pe o rețea socială „Spartacus Idolu Fetelor”, tânărul care a început scandalul pe 19 aprilie, în cartierul Rahova, în urma căruia nouă persoane au fost deja reținute pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, și-a cerut scuze, pe Facebook.

Spartacus, liderul „revoluţiei” din Rahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

„Spartacus Idolu Fetelor” ar fi fost cel care a început „revoluția” din Rahova, atunci când zeci de polițiști și jandarmi au intervenit pentru a-i calma pe petrecăreți. Cu doar două ore înainte ca poliția și jandarmeria să ajungă la fața locului, „Spartacus Idolu Fetelor” urla fără niciun fel de jenă: „Așteptăm Poliția! Să vină Poliția! Revoluție! Revoluție!”. Într-un final, dorința lui Spartacus s-a îndeplinit. Pentru a calma spiritele, poliția a tras și câteva focuri de armă.


loading...