Interlop prins în Capitală! Bărbatul a participat la bătaie dintre cele două clanuri din Bucureşti

Poliţia Capitalei a reţinut încă o persoană suspectă de tentativă de omor, în urma răfuielii în care au fost implicate cele două clanuri rivale, al Sportivilor şi cel al Ţiganilor, în cartierul Tei-Tobor din Bucureşti.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 14:37
Interlop prins în Capitală! Bărbatul a participat la bătaie dintre cele două clanuri din Bucureşti

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, astăzi (luni – n.red.), procurorul criminalist a dispus reținerea unui bărbat de 25 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, conform unui anunț al Poliției Capitalei.

Citeşte şi: Percheziţii la locuinţa lui Bebino, din cartierul Tei, şi la două adrese ale grupării adverse

Oamenii legii din Capitală au făcut joi, 23 ianuarie, trei percheziţii, una dintre acestea în casa lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, liderul Clanului Sportivilor. Aceştia au ridicat probe din casa lui Marius Alecu, dar şi din alte două locuinţe ce aparţin grupării adverse.

Citeşte şi: RĂZBOIUL CLANURILOR. Bebino, filmat în timp ce rupe în bătaie un rival de temut: i-a dat „interval”. Atenţie, imagini şocante! VIDEO

Bebino a fost arestat, fiind suspect de tentativă la omor, după ce a fost implicat în bătaia dintre membrii clanului Ţiganilor şi a Sportivilor din Capitală. Ulterior, magistraţii au dispus ca şeful clanului Sportivilor să fie arestat la domiciliu.

De asemenea, a fost arestat şi un alt bărbat, membru al clanului rival, care i-a tăiat degetul lui Marius Alecu, în timpul bătăii. Neînţelegerile dintre cei implicaţi sunt mai vechi.