RĂZBOIUL CLANURILOR. Bebino, filmat în timp ce rupe în bătaie un rival de temut: i-a dat „interval”. Atenţie, imagini şocante! VIDEO

Clanurile interlope au dat iar lovitura în Capitală. Clanului Sportivilor a avut de "împărțit" pumni și picioare, la mai puțin de 4 luni de la ultimul incident de acst gen, din Piața Constituției. Atunci, scandalul s-a terminat dramatic, prin decesul unuia dintre rivali.

14 ian. 2020, 08:11

Bebino, liderul Clanului Sportivilor, a ajuns la Spitalul Pantelimon. Acesta era mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă. Altercația dintre Bebino și rivalul său, Joe, a fost filmată și trimisă către posturile de televiziune de la noi.

Napoleon Gheorghe, ameninţat cu MOARTEA în scandalul interlopilor. Nepotul antrenorului de la Dinamo l-a tăiat cu sabia pe Bebino

Evenimentul soldat cu bătaia dintre cei doi, de acum două zile din cartierul Tei, ar fi pornit de la o taxă de protecție de 15.000 de euro. Totuși, cei doi s-ar fi răfuit din cauza unor sume de bani care ar fi fost promise pentru droguri. Conform unor surse judiciare, și nu numai, un adevărat război stă să înceapă între Clanul Sportivilor și rivalii acestora, după altercația violentă de vineri seara.

Cezar Petcu, alias Joe, interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, şeful Clanului Sportivilor, s-a predat la Poliţie

„Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote. Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal”, a spus, duminică, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

IMAGINI ŞOCANTE! Cum arată Bebino, şeful Clanului Sportivilor, după ce a fost tăiat cu sabia FOTO

Recent, Bebino a fost filmat în timp ce se lupta cu un alt adversar de temut, celebrul Biliboi, iar plițiștii se tem de un război între clanuri, în Capitală.


loading...