Intervenție de „Cascadorii Râsului” a Poliției. Bunica s-a bătut cu agenții pentru a-și salva nepotul de la arest: „Lasă-mi copilul în pace!” (VIDEO + FOTO)

Încă o intervenție eșuată a Poliției Locale. O scenă de „Cascadorii Râsului" s-a desfășurat în Târgu Jiu, cu un agent, un puștan și bunica sa personaje principale.

03 iun. 2022, 14:36

Imaginile au devenit virale în social media. Polițiștii au intervenit într-un cartier din Târgu Jiu pentru a înceta un scandal provocat de mai mulți tineri. Intervenția se anunța simplă, dar agenții nu au reușit să facă față situației.

Agenții de poliție au încercat să-i salte pe tineri, dar puștii au opus rezistență. Unul dintre minori s-a aruncat pe jos și a început să se tăvălească. În sprijinul său au sărit mai mulți vecini și membri ai familiei, inclusiv bunica sa.

În timp ce unul dintre polițiști trăgea dintr-o parte, femeia în vârstă se opunea vehement: „Bă poliţistule, lasă-mi copilul în pace, lasă-mi copilul în pace!”, a strigat bunica. În acest timp, mai mulți martori strigau: „Îl omori, mă!”.

 

Bunica, îndepărtată de doi agenți de poliție

 

La un moment dat, unul dintre polițiști a căzut peste unul dintre scandalagii. După câteva minute a intervenit un alt polițist, cu ajutorul căruia s-a reușit impobilizarea tânărului.

Scandalul a pornit după ce oamenii din zonă s-au plâns că trei tineri, care consumau alcool, făceau gălagie chiar în apropiere de sediul Poliţiei Locale.

Potrivit primelor informații, poliţiştii au dat amenzi de 7.300 de lei pentru tulburarea liniștii si ordinii publice, ultraj si amenințări. Unul dintre scandalagii este recidivist, informează GorjOnline.