Învinge oboseala cu remedii naturiste. Fii în formă

În ultimul timp, tot mai multe persoane se plâng că sunt obosite, chiar dacă dorm şi câte 8 ore pe noapte. Fie că treci printr-o perioadă mai stresantă, fie că sarcinile zilnice sunt din ce în ce mai numeroase, un lucru este sigur: oboseala a pus stăpânire pe viaţa noastră.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 09:01
Învinge oboseala cu remedii naturiste. Fii în formă

Daca ai ajuns sa te simti sleita de puteri si pana si cele mai banale sarcini ti se par o corvoada, atunci ai nevoie de ajutor, iar remediile naturiste sunt o solutie salvatoare.

1. Ginseng

Ginsengul este o planta folosita de mii de ani drept energizant natural care trateaza moleseala si oboseala. Totusi, specialistii in medicina naturista avertizeaza sa nu consumi ginseng decat atunci cand esti cu adevarat obosita, altfel te va face agitata. Poti folosi ginsengul pudra de la Plafar. O cura cu ginseng tine sase saptamani si trebuie sa consumi 2 grame pe zi.

2. Oua

Ouale reprezinta una dintre cele mai bune metode prin care poti sa combati oboseala in mod natural. O dieta echilibrata, care contine oua, te va ajuta sa te poti concentra la ceea ce ai de facut mai mult decat bauturile energizante. Ouale sunt pline de proteine, fier, vitamina A, acid folic, vitamina B2 si acid pantotenic.

Citeşte şi Întăreşte-ţi imunitatea înainte de sezonul rece

3. Lapte degresat

O doza de lapte cu cereale la micul deja va ajuta organismul sa combata starea de oboseala in care se afla. Secretul este sa amesteci putina proteina cu carbohidrati pentru a fi in forma. Daca mananci numai carbohidrati, atunci creierul va produce mai multa serotonina si tu vei deveni mai somnoroasa.

Citeşte şi Eşti lipsit de energie? Soluţii pentru a-ţi recapăta vigoarea

4. Ulei esential de menta

Pentru o doza rapida de energie, picura doi stropi de ulei esential de menta pe un servetel sau pe o batista. Du batista la nas si inspira adanc. Daca ai mai mult timp la dispozitie, poti sa adaugi doua picaturi de ulei in cada alaturi de patru picaturi de ulei esential de rozmarin.

Descoperă mai multe remedii naturiste împotriva oboselii pe Ele.ro.