Ioana Tufaru pleacă în vacanță la mare, dar fără prea mulți bani: „Păi lipsește o vară fără mare? Nu se poate”

Ioana Tufaru merge anual în vacanță la mare, fiind destinația sa preferată, dar și a fiului ei, Luca.

02 iun. 2023, 18:49
Ioana Tufaru pleacă în vacanță la mare, dar fără prea mulți bani: „Păi lipsește o vară fără mare? Nu se poate”

Ioana Tufaru pleacă în vacanță la mare, luna aceasta, alături de fiul ei și soțul Ionuț. Cei trei merg anual pe litoral în iunie, pentru câteva zile. Fiica Andei Călugăreanu spune că nu cheltuiesc foarte mulți bani, pentru că gătesc la cazare, iar pe plajă nu cumpărăă mâncare sau băuturi.

Luca, fiul ei, iubește marea, la fel ca ea, și abia așteaptă vacanța de anul acesta.

„Urmează vacanța mare. Mergem la mare, unde să mergem. Păi lipsește o vară fără mare? Nu se poate.Doar că anul acesta am zis să mai schimbăm. Noi, de obicei, mergeam în Costinești, dar proprietarul locației unde mergeam a închis. Are o vârstă și nu mai putea să facă față. Spunea de anul trecut că vrea să închidă.

Acum am făcut o rezervare la Eforie Nord, la o pensiune foarte frumoasă. N-am fost niciodată, dar am văzut poze. Sperăm să fie fain. Mergem în iunie. Așteptăm bănuții să intre întâi”, a declarat Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Citește și: Cum arată acum fiica Andei Călugăreanu? Ioana Tufaru are 46 de ani și duce o viață grea, trăind doar din ajutor social

Pentru a nu cheltui foarte mulți bani, familia Ioanei Tufaru nu cumpără lucruri pe care nu le consideră neapărat necesare. Mâncarea preferă să o gătească la cazare.

„Noi gătim, da. Asta și caut, cazări care au bucătărie în curte. Mai faci un ou, mai faci o supă. Aaa, dacă în cele 5 zile sau cât stăm, mergem o dată la o terasă, e cu totul altceva. Dar așa, nu. Gătim acolo.

Eu am spus mereu: dacă nu ești un om cu fițe, se poate sta la mare și cu bani puțini. Cred că vom cheltui cam cât am cheltuit de fiecare dată. În jur de 1000 de lei, 1500 de lei cu cazare cu tot. Pentru că, ți-am zis, noi nu suntem genul să ne lăfăim. Pe plajă, de obicei nu ne cumpărăm nimic. Poate câte un frappe eu și Ionuț.

Citește și: Ioana Tufaru a izbucnit în lacrimi. Fiica Andei Călugăreanu, amintiri dureroase de Paște: „Au trecut foarte mulți ani!”

Sucuri ne luăm de acasă. Adică le luăm de la magazin, le punem în frigider și apoi umplem sticle mici de jumătate de litri. Atât că se încălzesc foarte repede, asta e problema. Am zis că vrem să cumpărăm o ladă frigorifică. De când tot spunem că vom cumpăra, dar n-am apucat, că nah, e situația care este.

Vedem, poate reușim să cumpărăm. Lui Luca îi place la mare… E înnebunit. Abia așteaptă să plecăm”, a mai spus Ioana Tufaru.