Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL: „Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL. Nu se foloseşte de CV pentru a influenţa limpezirea situaţiei de care este acuzat”

Liberalul Cătălin Boboc este acuzat de furt de curent electric, după ce furnizorul de energie din Brăila a sesizat polițiștii că ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune.

04 oct. 2022, 22:07
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL: „Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL. Nu se foloseşte de CV pentru a influenţa limpezirea situaţiei de care este acuzat”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis marţi seară că Boboc şi-a dat demisia din PNL şi că acesta nu s-a folosit de nicio calitate din CV pentru a clarifica situaţia de care este acuzat, astfel încât să nu afecteze imaginea partidului.

”Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL, pentru a nu afecta în vreun fel imaginea partidului. Este un fost senator, fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi – acum – fost membru al PNL, care nu se foloseşte de nicio calitate din CV-ul său pentru a influenţa în vreun fel limpezirea situaţiei de care este acuzat. Nu a exercitat nicio presiune, nu a tras de timp şi nu a pus beţe în roate niciunei cercetări”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Ionuţ Stroe.

Acesta a precizat că ”PNL este acum delimitat complet de suspiciunile care planează asupra lui Cătălin Boboc, fost membru al partidului”.

Citeşte şi: PSD cere clarificări de la PNL în legătură cu implicarea lui Cătălin Boboc în branşare ilegală a unui imobil la reţeaua de energie

”Îi transmit omologului meu din PSD, Radu Oprea, că acum îşi poate concentra atenţia pe situaţii care chiar afectează, mult mai grav, imaginea coaliţiei…”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii Cătălin Boboc, la reţeaua cu energie electrică.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marius Budăi, despre greutăţile întâmpinate la majorarea pensiilor: „Nişte trădători de ţară au condamnat seniorii noştri, prin negocierea PNRR”