Irina Margareta Nistor, gazda Galei Premiilor Oscar 2022. Care este filmul ei preferat: „Ţin cel mai tare, recunosc”

Irina Margareta Nistor va fi gazda Galei Premiilor Oscar 2022. Cel mai important eveniment cinematografic la nivel mondial este transmis în exclusivitate de VOYO, duminică, 28 martie, de la ora 03:00.

24 mart. 2022, 17:06
Irina Margareta Nistor, gazda Galei Premiilor Oscar 2022. Care este filmul ei preferat: „Ţin cel mai tare, recunosc”
Irina Margareta Nistor

Irina Margareta Nistor, gazda Galei Premiilor Oscar 2022. Criticul de film a povestit despre filmele favorite pentru statueta de aur şi a recunoscut că are și un preferat la categoria “cel mai bun film”.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 5 aprilie 2021. Margareta Nistor, surpriza serii: „În această seară, am intrat în filmul vostru!”

Irina Margareta Nistor, gazda Galei Premiilor Oscar 2022

Sunt așa de fericită că am zis așa…dacă a venit filmul ăsta cu “Copacul dorințelor”, cred că eu mi-am pus dorința asta să pot să văd Oscarurile în direct, cu voi, cu Voyo. Cred că va fi foartă multă lume. Probabil că vor fi aluzii și la lumea în care ne aflăm și la tot ceea ce se întâmplă acum. E interesant de văzut cum vor fi aluziile astea.

Belfastul, la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și West Side Story, pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărăm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens ,dar realmente simți așa că te plesnește tot timpul. Adică e un film cu bătăi, fără bătăi”, a spus Irina-Margareta Nistor.

Irina-Margareta Nistor a început să dubleze filme la 28 de ani. Ar fi dublat, în secret, peste 3.000 de filme înregistrate pe casete video. Ea și-a amintit și care a fost primul film pe care l-a dublat.