Irinel Columbeanu, afectat de boala nemiloasă, dar fericit că a plecat din azil de Paște. Suferința se reflectă pe chipul său: „M-a invitat la el acasă”

Irinel Columbeanu nu a peterecut Paștele de unul singur la azil, așa cum ar fi crezut, ci a avut parte de o surpriză plăcută.

05 mai 2024, 22:27
Irinel Columbeanu, afectat de boala nemiloasă, dar fericit că a plecat din azil de Paște. Suferința se reflectă pe chipul său: „M-a invitat la el acasă”
Cum a petrecut Irinel Columbeanu Paștele

Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză plăcută în prima zi de Paști. Chiar dacă mulți dintre cei pe care îi considera prieteni l-au abandonat, fostul milionar mai are alături câteva persoane care s-au gândit la el în această zi de sărbătoare.

Anul 2023 a fost unul extrem de greu pentru fostul milionar de la Izvorani. Pe lângă că și-a pierdut averea, acesta s-a confruntat și cu unele probleme de sănătate destul de grave. Rămas al nimănui, la finalul anului trecut, Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni din Ghermănești. Cel care s-a ocupat de atunci de el și i-a fost alături este Ion Cassian, patronul căminului pentru vârstnici, dar și un bun prieten. El este și cel care l-a invitat pe Irinel la masa de Paște.

Citește și: Surpriză pentru Irinel Columbeanu, înainte de Paște! Fiica lui, Irina, vine în România, după mai bine de cinci ani. „Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”

Irinel Columbeanu a fost foarte încântat de invitația primită și a participat cu multă bucurie la masa de sărbătoare. Acesta a mâncat din preparatele tradiționale și a stat la povești cu prietenul său. Cu toate astea, gândul său rămâne la zilele de vară, atunci când fiiica sa, Irinuca, va veni să-l viziteze.

„De Paște am petrecut cu ‘familia’ mea, căci așa îmi place să cred, cu domnul Ion Cassian, de care ma leagă o lungă relație de prietenie și care mi-a venit în ajutor în cele mai grele momente. M-a invitat la el acasă împreună cu familia lui și am stat toți la masă.

Ce să zic, a fost o după amiaza excelentă de Paște, aici la centru de seniori unde mă aflu. În vara o aștept pe Irina să vină din State și nu vă pot spune ce emoții am, nu am mai văzut-o fizic din 2018. Vă urez tuturor un Paște fericit și multă lumină în case”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despărțit după un deceniu de iubire

Chiar dacă s-a bucurat de masa tradițională de Paște, fostul milionar pare destul de slăbit. Suferința și problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra sa. Fostul milionar a slăbit foarte mult.

„Hristos a înviat! Bunul meu prieten Irinel se simte bine la noi, e cam cel mai tinerel de aici de la centrul de seniori și cel mai bine se simte când reușesc să îmi fac timp să îl aduc la noi acasă la mese cu familia. A servit de Paște produse tradiționale și așteaptă cu drag venirea Irinei în țară în vară.

Ma bucur că am putut să îi aduc lumina în suflet și că, cel mai important, nu se simte singur și părăsit. Mă are alături necondiționat și tot lângă el sunt câțiva prieteni care nu l-au uitat. Sărbători Pascale cu sănătate și fericire”, a declarat și Ion Cassian.