Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani

Irinel Columbeanu și-a petrecut primul Paște la azil, însă nu i-a lipsit nimic de pe masă. Uitat de prieteni și familie, fostul milionar a primit o mână de ajutor de la patronul căminului din Ghermănești în care locuiește deja de mai bine de jumătate de an.

08 mai 2024, 13:02
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani

Şi-a tocat toată averea, iar cei apropiați l-au uitat complet pe Irinel Columbeanu. Fostul milionar a ajuns la finalul anului trecut într-un azil din Snagov, același în care și tatăl lui și-a petrecut ultimele clipe din viață. Omul de afaceri a fost recunoscător pentru cei care l-au ajutat și au făcut să fie posibil să aibă un acoperiș deasupra capului. Pentru a nu se simți singur în ziua de Paște, Irinel Columbeanu a fost invitat acasă la Ion Cassian, unde a fost servit cu preparate delicioase.

Irinel Columbeanu a rămas singur, supravieţuind din mila apropiaţilor şi din interviuri plătite. cassian nu a fost singurul care i-a sărit însă în ajutor de sărbători. Zilele trecute, de Paște, totuși, unul dintre prietenii lui, Sorin Mărcuș, a decis să îi facă o bucurie. Mai exact, l-a luat de la căminul de bătrâni îl care și duce zilele și l-a dus la munte. Iar Irinel Columbeanu a fost mai mult decât fericit pentru că a avut un asemenea noroc.

Sorin Mărcuș are acum o situație financiară destul de bună, așa că l-a scos pe Irinel la munte, după ce şi februarie au petrecut clipe frumoase la Nuba, exact ca în zilele lor de glorie.

De la azilul de bătrâni, direct la Nuba! Irinel Columbeanu, clipe ca în zilele bune alături de Sorin Mărcuș: „Am făcut asta pentru sufletul lui”

Ajuns la munte, Irinel Columbeanu s-a așezat la o masă. La un băruleț la care a ajuns dus de Sorin Mărcuș, unul dintre oamenii care i-au rămas aproape, în ciuda problemelor pe care le are. Și care, lăudabil, se mai și interesează din când în când de viața lui.

Doar că în fotografia postată se poate vedea, cu ochiul liber, situația jalnică în care a ajuns fostul milionar. Pentru că, de la costumele de mii de euro, el s-a afișat într-o geacă roșie. Iar geaca era într-o stare mai mult decât ponostită, scrie Fanatik

C ce e important este că fostul milionar de la Izvorani mai avea puterea să zâmbească. În cIuda jegului în care pare să trăiască, el a rămas optimist. Și, din informațiile apărute în media, bucuria lui este cu atât mai mare că, în curând, va mai primi o vizită importantă.

Este vorba de Irina, fiica lui urmând să își întâlnească tatăl undeva în lunile următoare. Iar Irinel, pare-se, nu visează la nimic altceva, problemele sale de sănătate lăsându-l să mai viseze la un singur lucru: să își mai strângă, o dată, fiica în brațe.

Irinel Columbeanu a primit vestea chiar de Paşte: „Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață”

Irinel Columbeanu și-a petrecut primul Paște la azil, însă nu i-a lipsit nimic de pe masă. Uitat de prieteni și familie, fostul milionar a primit o mână de ajutor de la patronul căminului din Ghermănești în care locuiește deja de mai bine de jumătate de an.

Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate despre fosta lui iubită, Oana, cu care a avut o relație de aproximativ 3 ani.

Irinel Columbeanu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și a ajuns să trăiască o viață la polul opus față de cea din trecut, atunci când se plimba cu mașini care mai de care mai luxoase, locuia într-o vilă la care mulți doar visau și era înconjurat doar de femei frumoase.

Cu toate acestea, însă, fostul milionar spune că deși nu mai are parte de toate lucrurile materiale de odinioară, acesta este mult mai liniștit și împăcat cu faptul că nu-i lipsește nimic din cele necesare, așa cum a fost și în cazul Sărbătorilor Pascale, spunând că a avut tot ce i-a trebuit.

Întrebat, însă, dacă a primit vreo vizită specială în ziua de Paște, Irinel Columbeanu a răspuns pozitiv, cu precizarea că fosta lui iubită, Oana, nu l-a vizitat. Chiar și așa, se pare că cei doi au rămas în relații bune, mai ales că tânăra și fostul milionar vorbesc la telefon de fiecare dată când au ocazia.

„Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață, nu am nicio supărare pe inima în acest moment. Anul acesta nu mi-a lipsit nimic de pe masa de Paște. Nu am fost singur în prima zi de Paște, am fost vizitat de mai multe persoane, dar nu aș vrea să vorbesc despre asta, să spun ce și cum. Oana (n.r.: fosta iubită a lui Columbeanu – Oana Cojocaru) nu a venit la mine, ne-am mai auzit la telefon, am fost și la un restaurant împreună…cam atâta”, a spus Irinel pentru Click.

Irinel Columbeanu, afectat de boala nemiloasă, dar fericit că a plecat din azil de Paște. Suferința se reflectă pe chipul său: „M-a invitat la el acasă”

Irinel Columbeanu este nerăbdător să-și revadă fiica

Irinel Columbeanu radiază de fericire, asta pentru că în curând Irinuca va veni în România pentru a-și vizita tatăl. Fostul milionar spune că este nerăbdător și abia așteaptă să-și revadă unicul copil, mai ales că nu s-au mai văzut de ceva timp.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România.

O să vină în țară pe 20 și ceva mai. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu, conform Click.ro.

Citește și: Surpriză pentru Irinel Columbeanu, înainte de Paște! Fiica lui, Irina, vine în România, după mai bine de cinci ani. „Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”