Iubitul Danielei Crudu, declaraţii şocante după ce a măcelărit-o: „Dacă aş fi bătut-o, nu mai ieşea din spital”

Ştirea că Daniela Crudu a fost snopită în bătaie de iubitul croat a şocat o ţară întreagă. Fosta asistentă a avut nevoie urgentă de intervenţia medicilor, după ce a fost bătută. Desfigurată şi de nerecunoscut, aşa arată acum bruneta.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 18:54

Sora vedetei a făcut dezvăluiri şocante despre bărbatul care a adus în stare critică pe Daniela Crudu. Bărbatul a afirmat că dacă ar fi bătut-o, nu ar mai fi ieşit din spital. „Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Citeşte şi: Cum arată croatul care a snopit-o în bătaie pe Daniela Crudu. Imagini necenzurate cu iubitul fostei asistente TV

Daniela Crudu, desfigurată după ce a fost bătută cu bestialitate

Daniela Crudu a ajuns ieri dimineață la Spitalul Universitar din București, după ce a sunat disperată la serviciul unic de urgență în jurul orei 5:30. Ea avea nasul spart și mai multe traumatisme pe corp, după ce iubitul ei a lovit-o cu bestialitate în timp ce se întorceau spre casă, a dezvăluit o persoană apropiată.

“A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit una dintre rudele vedetei, relatează click.ro.

Bărbatul violent, care o lovise în faţă, abdomen şi peste picioare n-o mai lăsase să intre în casă. Fosta asistentă TV nu și-a dorit să depună plângere penală pe numele iubitului bătăuș, Seco Dubravko, iar polițiștii au emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

Citeşte şi: Daniela Crudu nu este singura vedetă care a fost bătută de iubit! Ce alte vedete din showbizul românesc au trăit un coşmar în doi

Daniela Crudu nu a fost operată la nas

În urma mai multor consultații, medicii au decis că nu este necesar ca Daniela Crudu să fie operată la nas. Apropiaţii vedetei au povestit că iubitul agresor ar fi venit şi el la spital, dar nu ca să o întrebe ce are, ci ca să îi ceară cheile ca să își ia hainele din casa ei şi să plece.

“Erau de un an împreună şi până azi (n.r.: ieri) nu s-au mai întâmplat incidente violente între ei. A sunat-o azi (n.r.: duminică) şi vrea să se împace cu ea, dar ea nu mai vrea. S-a spus că a fost operată. Nu este adevărat, nu a necesitat o astfel de intervenţie, ci doar bandaje, motiv pentru care Daniela a şi plecat acasă din spital. S-a reîntors apoi din cauza durerilor, dar acum (n.r.: duminică, ora 14.00) este la poliţie, a fost chemată la secţia 25”, a mai spus aceeași sursă.

Citeşte şi: Daniela Crudu, DESFIGURATĂ după ce a fost bătută de IUBIT. Şocant: cum arată ACUM