Iubitul Margheritei de la Clejani, dosar penal pentru maltratare. De la ce a pornit totul

Este oficial, poliția a deschis dosar penal pe numele iubitului Margheritei după ce a lovit maimuța artistei. Poliția face cercetări după ce o asociație a făcut plângeri penală după ce acesta a agresat animalul. Autoritățile ar putea confisca maimuțica dacă familia clejanilor nu deține acte de proveniență pentru ea, conform România TV.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 15:42
Iubitul Margheritei de la Clejani, dosar penal pentru maltratare. De la ce a pornit totul

Este vorba despre un dosar la parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în acest caz urmează să fie audiat iubitul Margheritei, cât şi artista. În presă au apărut mai multe imagini în care se observă cum bărbatul lovea maimuţa familiei.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, reacţie şocantă după ce mama ei, Viorica, a implorat lumea să-i lase familia în pace: „Mai bine mort”

Totul a pornit de la plângerile depuse de către Tudor Ionescu după ce în presă au apărut imaginile cu iubitul Margheritei în timp ce lovea maimuțica.

Am primit ieri o informare de la Poliţia Generala conform căreia este un dosar penal cu privire la săvârşirea de rele tratamente și maltratare a animalelor. O să vedem ce se întâmplă după ce e soluționat. Este o normalitatem, dar e pasul spre o soluționare și pedepsirea faptasilor pentru actele de rele tratamente, pentru că lovirea este maltratare.

În cazul în care familia Clejanilor nu deține acte de proveniență pentru maimuță, aceasta ar putea să fie confiscată.

Noua anchetă vine în contextul în care Margherita trebuie să dea socoteală la poliție și pentru cum a provocat un accident rutier.