Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Aşa, de Sărbători”

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun. Se pare că vedeta se confruntă cu probleme de sănătate și se află sub supravegherea medicilor. Anunţul a fost făcut chiar de criticul de modă, care a postat o imagine şi un mesaj pe reţelele de socializare.

23 dec. 2022, 17:34
Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Aşa, de Sărbători”
Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun. Ultima perioadă a fost una încărcată pentru criticul de modă, având în vedere proiectele de televiziune în care este implicată. Aceasta găzduiește două show-uri pe Antena Stars, respectiv „Poliția Modei’ și „I.A cu stil’.

Citeşte şi: Iulia Albu șterge pe jos cu Anamaria Prodan: ”Ești un etalon al prostului gust în România”

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun

Vedeta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu branula la mână, de pe patul de spital. Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul primit din partea medicilor. În schimb, a scris un mesaj prin care a dat de înțeles că traversează o perioadă destul de aglomerată și, cel mai probabil, a cedat în fața volumului de sarcini.

Așa, de Sărbători‘, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor săi.

Iulia Albu a răbufnit pe Internet

Vedeta este deranjată, în continuare, că multe lume vorbește despre ea ca fiind „fosta parteneră a lui Mihai Albu”. Și pe bună dreptate! Iulia Albu a muncit foarte mult pentru imaginea ei și vrea ca fanii și nu numai să o recunoască și să o aprecieze pentru ceea ce a făcut. Nicidecum după partenerii pe care i-a avut până acum.

Am marea rugaminte ca, daca insistați sa adăugați “fosta soție a lui Mihai Albu” in articolele despre mine, sa faceți si următoarele precizări “fiica a lui Roberth Vochița, fiica a Ralucăi, stra…ceva  a celebrului istoric Aurelian Sacerdoteanu (acesta fiind nepotul străbunicului meu) si strănepoata a actorilor Ileana si Ion Focșa, ultimul având si 3 volume despre lumea teatrului românesc publicate, ca sa puneți, corect, in context, CINE sunt si DE UNDE vin”, este mesajul transmis de Iulia Albu.