Jador i-a dat papucii Andreei Bălan și s-a aruncat în brațele altei femei. Iată cine este actuala iubită a manelistului

Spre nefericirea fanelor, Jador nu mai este singur. După ce i-a dat papucii Andreei Bălan, acesta s-a afișat la mare cu o altă domnișoară. Iată despre cine este vorba.

01 iun. 2023, 12:18
Jador i-a dat papucii Andreei Bălan și s-a aruncat în brațele altei femei. Iată cine este actuala iubită a manelistului
Jador i-a dat papucii Andreei Bălan și s-a aruncat în brațele altei femei. Iată cu cine s-a afișat manelistul

Jador este pe lista celor mai clebrii cântăreți de manele din noua generație. Acesta este extrem de prezent pe micile ecrane, dar și în mediul online, unde postează constant cele mai picante detalii despre viața lui. Totuși, acesta a preferat să păstreze o oarecare discreție cu privire la femeile care trec prin viața lor, așa că de-a lungul timpului nu a oferit prea multe comentarii despre viața lui amoroasă. Tocmai din acest motiv, ultima postare a manelistului a rupt internetul în două.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și Jador. Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” a rupt tăcerea

Cu toate că a a făcut eforturi pentru a păstra secretă viața lui amoroasă, nu tot timpul i-a ieșit. Jador a fost surprins în repetate rânduri alături de Andreea Bălan, iar presa a speculat că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă demnă de filmele siropoase. Totuși, cei doi artiști au negat că între ei ar fi mai mult de o relație de prietenie și o colaborare profesională fructoasă. Cei doi au lucrat împreună pentru piesa devenită hit: „Cu inima ta”.

Cu cine s-a cuplat Jador

Ultima relație a lui Jador, despre care internauții au putut să afle mai multe detalii, a fost cea cu Alexandra. Între cei doi au existat foarte multe suișuri și coborâșuri, dar acum se pare că destinul i-a adus, din nou, pe același drum. Totuși, aceasta este prima dată când Jador își și asumă în mod public relația. Manelistul a postat o fotografie cu ei doi, iar postarea a strâns rapid o grămadă de reacții și aprecieri. Cu această ocazie, artistul i-a declarat iubire veșnică, dar a făcut și o promisiune cât se poate de serioasă.

”Sunt multe de zis… Ce îmi rămâne este să va anunț că ea este cea care îmi face inima să îmi tresară, ea îmi umple inima de fericire și ea este cea pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o. Ea este Hoder, aleasa inimii mele… FEMEIA CARE O SĂ AIBĂ CEA MAI FRUMOASĂ VIAȚĂ ALĂTURI DE MINE!”, a scris Jador, în mediul online.

După ce Jador și-a deschis inima public și le-a spulberat visele tuturor fanelor care visau la o șansă cu tânărul manelist, comentariile au început să curgă. Totuși, majoritatea persoanelor au transmis mesaje frumoase și de susținere: „Sunteți foarte frumoși! Dumnezeu să vă binecuvânteze”/ ”Felicitări”/ ”Fericire, respect și iubire, mă bucur pentru tine că ești un băiat bun, dar să termini cu golăneala de acum”/ ”Doamne ajută”/ ”Să vă țină”/ ”Meriți ce e mai frumos”.

În urmă cu câteva luni, Alexandra, alias Hoder, îl părăsea pe Jador, iar acesta recunoștea, în mod public, că este extrem de afectat de această despărțire. Din fericire, viața i-a adus împreună, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Bucurându-se de această  împăcare, manelistul a decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și să anunțe că zilele lui de singurătate s-au terminat.

„Acum sunt singur. Am fost cu Hoder, am fost cu Neagra, acum nu mai sunt cu nimeni. Hoder m-a lăsat. Nu știu dacă sufăr. Sufăr? Sufăr oleacă. Eu nu sunt golan, sunt foarte ok cu fetele. Ba chiar îmi pare rău că m-am comportat atât de drăguț”, declara Jador la momentul despărțirii de Alexandra.

Citește și: Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi. Ce gest a făcut manelistul: „Eu sunt omul lui Dumnezeu”