Jador și Nikolas Sax s-au luat la bătaie într-un hotel din Londra. Cei doi cântăreți nu-și mai vorbesc, chiar dacă în trecut erau prieteni buni

Scandal uriaș între Jador și Nikolas Sax, care spuneau că sunt cei mai buni prieteni. Cei doi au izbucnit și s-au luat la bătaie, în Londra.

26 mart. 2024, 15:20
Jador și Nikolas Sax s-au luat la bătaie într-un hotel din Londra. Cei doi cântăreți nu-și mai vorbesc, chiar dacă în trecut erau prieteni buni
Jador s-a luat la bătaie cu bunul lui prieten, Nikolas Sax, într-un hotel din Londra

Jador a declarat în repetate rânduri că Nikolas Sax este pentru el unul dintre cei mai buni prieteni, iar de ceva vreme a decis să-l ia pe acesta în echipa sa și să meargă împreună la evenimentele din țară, dar și din străinătate. La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, atunci când cei doi au mers în Londra, unde au avut concert.

Citește și: Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său: „Aștept să stabilească și să îmi spună”. Cei doi se vor căsători

Pe afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul! Chiar dacă pe rețelele sociale postau poze împreună în care păreau că se simt foarte bine și se pregătesc de eveniment, între timp lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar un scandal uriaș a pornit între Jador și bunul lui prieten, la hotelul unde erau cazați, potrivit SpyNews.

Din cauza unor motive momentan necunoscute, Jador s-ar fi enervat foarte tare, iar în urma unei discuții în contradictoriu cu Nikolas, ar fi sărit la bătaie și și-a lovit prietenul. Scandalul s-a auzit în tot hotelul unde erau cazați cei doi maneliști, iar oamenii chiar s-au speriat din cauza agitației pe care au creat-o.

În cele din urmă, apele s-au liniștit, dar Jador și Nikolas Sax ar fi rupt orice prietenie și implicit au renunțat la orice colaborare pe care o aveau.

Citește și: Jador a recunoscut că nu este la fel ca ceilalți oameni! Afecțiunea rară de care suferă artistul. ”Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob care au problema asta”

Jador s-a certat cu toți prietenii săi

Nikolas Sax nu este singurul prieten de care Jador a ales să se rupă. Între el și Bogdan Mocanu exista în trecut o prietenie frumoasă, iar cei doi spuneau că nu vor renunța niciodată la legătura pe care au creat-o, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Cei doi s-au certat, iar de o bună vreme nu-și mai vorbesc. S-au blocat pe rețelele sociale și nu vor să mai dea nas în nas. Jador i-ar fi virbit urât lui Bogdan, ceea ce pe acesta l-a deranjat foarte tare.

„Ne-am mai văzut o singură dată. Nu mai știu dacă eram certați așa tare sau nu, înainte să vorbească urât de mama mea, în glumă, dar l-ai văzut cum reacționează. Eu îl cunosc cel mai bine, îl cunosc mai bine decât mama lui. Eu știu când glumește și când nu. Trebuie să țină cont de faptul că are mulți oameni, mulți copii care îl urmăresc și îl iau exemplu”, spunea Bogdan Mocanu.