Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Anunțul făcut de cei doi: „Este totul bine, nu pot spune mai mult”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Artistul a postat recent un anunț care i-a pus pe gânduri pe fani. Astfel, a precizat că el și iubita lui au nevoie de liniște, deoarece urmează ceva frumos în viața lor. Fanii s-au grăbit imediat să-i felicite crezând că vor avea un copil.

01 apr. 2024, 22:44
Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Anunțul făcut de cei doi: „Este totul bine, nu pot spune mai mult”
Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți?

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Manelistul este foarte activ pe rețelele sociale și nu a ezitat nicio secundă în a-și exprima sentimentele pentru fosta concurentă de la Survivor România. De când ș-au oficializat relația, aceștia sunt de nedespărțit.

Citește și: Ce părere are tatăl lui Jador despre relația fiului său: „Aștept să stabilească și să îmi spună”. Cei doi se vor căsători

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți?

Jador și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la rețelele sociale, evitând să spună care este motivul din spatele acestei decizii. „Vă salut, oameni buni! Acesta este ultimul videoclip pe care o să-l postez în perioada ce va urma. Va exista o perioadă repaus. Nu o să postez pe rețelele de socializare absolut nimic, pentru că urmează o perioadă… nu pot spune mai mult”, a precizat Jador. „Mai liniștită”, l-a completat Oana Ciocan.

Mai liniștită, da, și nu o să postez. Nu vă faceți filme, alte gânduri! Este totul bine”, a completat artistul. „Și va fi și mai bine”, a încheiat iubita acestuia.

Fanii i-au felicitat imediat, fiind convinși că este vorba de un copil, mai ales pentru că a anunțat că vrea să își întemeieze o familie alături de Oana Ciocan.

E Oana gravidă, aveți nevoie de timp. Dumnezeu să fie cu voi și dacă chiar e însărcinată îi doresc sarcină ușoară și să fiți foarte fericiți împreună/ Deja te-ai dat de gol fără să vrei, sarcină ușoară Oanei/ E gravidă Oana, simt și ei nevoia să se rupa un pic de tot și să fie doar ei”, au fost doar câteva dintre comentariile primite.