Jamila, despre meseria pe care a avut-o înainte de a da lovitura în bucătărie: „Nu-mi imaginam că se va transforma într-un fenomen”

Jamila, cea mai cunoscută și apreciată gospodină de pe internet, a vorbit despre viața ei de dinainte să devină celebră.

28 mart. 2024, 12:52
Jamila, despre meseria pe care a avut-o înainte de a da lovitura în bucătărie: „Nu-mi imaginam că se va transforma într-un fenomen”
Ce meserie a avut Jamila înainte de a se apuca de gătit

Jamila, pe numele ei real Geanina Avram Staicu, este cunoscută publicului larg ca Jamila Cuisine, cea care a dus industria gastronomiei din România la un alt nivel, devenind unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi din țară.

Citește și: Andreea Tonciu a recunoscut! Ce meserie i-ar fi plăcut să aibă în urmă cu câțiva ani. ” Nu e o muncă grea”

Jamila a devenit în timp sursă de inspirație pentru tinerii care abia luau contactul cu ceea ce înseamnă bucătăria, dar și pentur gospodinele care vor să afle trucuri și idei de gătit. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu ce studii și meserie are, de fapt, Jamila.

Aceasta s-a acupat de gătit pentru prima datp în 2012, dintr-o joacă, dorindu-și să combine rețetele buncii sale cu condimentele pe care i le aducea soacra ei din Maroc. Ea a dezvăluit câteva detalii despre viața sa de dinainte să devină cunoscută. Studiile sale sunt într-un alt domeniu decât cel gastronomic.

„Eu de meserie sunt inspector în relații internaționale, pentru că am terminat Studii Europene și Relații Internaționale la Universitatea din București. Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație și că o să am un program din acela de la 9 la 17 și aceasta va fi viața mea.

Citește și: Cu ce se ocupa Lidia Buble înainte să devină celebră. Ce meserie avea când a venit de la Deva în Bucureşti 

Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen. Am fost și noi șocați de succesul acesta, dar l-am văzut ca pe o oportunitate de a investi în continuare și asta am și făcut, am investit în continuare în noi”, a dezvăluit aceasta în cadrul emisiunii moderate de Mihai Ghiță.